Rama Tours

Huwelijksreis

Een huwelijksreis is een bijzondere reis die u, als het goed is, maar één keer in uw leven zal maken. Daarom is het belangrijk dat alles goed geregeld is, zodat u optimaal van deze reis en van uw levenspartner kunt genieten. Omdat het plannen van een bruiloft op zich al genoeg werk met zich meebrengt, kunnen jullie bij het plannen van de huwelijksreis waarschijnlijk best wat hulp gebruiken. De specialisten van Rama Tours kunnen in nauw overleg met u een reisvoorstel op maat opstellen voor een huwelijksreis in Zuidoost-Azië. Denk bijvoorbeeld aan een memorabele huwelijksreis naar Bali, Thailand of Sri Lanka of een rondreis door meerdere landen.

Persoonlijk reisplan aanvragen

Huwelijksreis naar Zuidoost-Azië

Zuidoost-Azië is bij uitstek geschikt als bestemming voor jullie huwelijksreis. De omgeving is bijzonder, het klimaat is er aangenaam en u vindt er alle faciliteiten om optimaal te kunnen genieten. Omdat onze reisspecialisten alle aangeboden accommodaties zelf hebben bezocht, kunnen we u optimaal adviseren op basis van uw wensen en mogelijkheden. Zo kan er bijvoorbeeld geheel naar uw wensen een combinatie van ontspanning, natuur en cultuur worden samengesteld.  Eerst een paar dagen ontspannen aan het strand en daarna een meerdaagse jungletocht maken? Geen enkel probleem! Maar ook duiken in paradijslijk Wakatobi of een onvergetelijke ballonvaart in Bagan behoren tot de mogelijkheden tijdens jullie droomreis.

Topbestemmingen voor een huwelijksreis in Zuidoost-Azië

Indonesië: Indonesië is het land met de meeste eilanden ter wereld. De populairste eilanden voor een huwelijksreis zijn Bali, Java en Sulawesi. Maar avonturiers kunnen bijvoorbeeld ook een reis op Sumatra of West-Papoea maken. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij een passend reisvoorstel doen.

Sri Lanka: Een honeymoon naar Sri Lanka bestaat meestal uit een combinatie van een strandvakantie met het bezoeken van een of meerdere nationale parken. De natuur op Sri Lanka is prachtig, maar ook op cultureel gebied is er genoeg te beleven.

Maleisië: Maleisië is een veelzijdige honeymoon-bestemming die deels op het schiereiland West-Maleisië ligt en deels op Borneo. Voor de mooiste stranden kunt u bijvoorbeeld Langkawi of Perhentian bezoeken, maar voor meer avontuur mag ook een bezoek aan de jungle op Borneo niet ontbreken.

Thailand: Thailand heeft prachtige stranden voor een onbezorgde luxe strandvakantie, maar beschikt ook over interessante steden zoals Bangkok en Chiang Mai. Het is bovendien ook mogelijk om een huwelijksreis naar Thailand te combineren met een reis door Cambodja en/of Laos.

Jullie huwelijksreis laten verzorgen door Rama Tours

Onze reisspecialisten hebben veel ervaring met de zaken die jullie huwelijksreis net even specialer zullen maken dan een normale vakantie. Op basis van jullie budget en jullie gewenste reisperiode kunnen we een vrijblijvend voorstel doen dat bestaat uit locaties, accommodaties en activiteiten. Jullie beslissen uiteindelijk zelf hoe de reis eruit komt te zien. Alles gebeurt in nauw overleg en wordt altijd geheel naar jullie wensen vorm gegeven. Neem daarom vandaag nog contact met ons op om jullie wensen door te spreken.

Uw reiswensen doorgeven

ZELF ZOEKEN? DAT KAN!

Zoek hier tussen al onze bestemmingen.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op en wij adviseren u graag: 020-6734773 of [email protected]

Rama Tours Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven van de laatste
weetjes? Meld u dan nu aan!
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.