Rama Tours
Rondreis West Maleisië

Rondreis West-Maleisië

Een uitgebreide rondreis door West-Maleisië is de ideale manier om deze parel van de tropen te verkennen. U vindt er bijvoorbeeld de bruisende hoofdstad Kuala Lumpur wat een smeltkroes van culturen is, maar ook paradijselijke eilanden, uitgestrekte theeplantages en het oudste regenwoud ter wereld. Wilt u optimaal van dit alles genieten? Dan is het verstandig om uw reis naar West-Maleisië geheel naar uw wensen samen te laten stellen. De reisspecialisten van Rama Tours adviseren u graag bij het uitstippelen van uw rondreis door West-Maleisië.Reisvoorstel aanvragen »

Voorbeeldreizen

Hoogtepunten rondreis West-Maleisië

West-Maleisië, ook wel het Maleisisch schiereiland genoemd, bestaat uit alle deelstaten van Maleisië die niet op het eiland Borneo liggen. Hier vindt u de hoofdstad Kuala Lumpur met de wereldberoemde Petronas Towers. In Kuala Lumpur kunt u zich prima een aantal dagen vermaken. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het multiculturele Chinatown, waar u verschillende mooie tempels vindt en leer meer over de geschiedenis van Maleisië in het National History Museum.Wilt u van het Maleisische landschap genieten, dan is een bezoek aan de Cameron Highlands en het Taman Negara National Park een echte aanrader. De Cameron Highlands staan bekend om het koele klimaat en de uitgestrekte theeplantages. Taman Negara is daarentegen een regenwoud dat nog ouder is dan de Amazone en dat bestaat uit bossen die nog nooit gekapt zijn. Hier kunt u verschillende mooie wandelingen of meerdaagse trekkings door de jungle maken.Voor mooie, rustige stranden bezoekt u tijdens uw rondreis Langkawi. Hier kunt u bovendien belastingvrij winkelen. Voorbeelden van mooie stranden op Langkawi zijn het strand van Tanjung Rhu en Pantai Cenang. Op Langkawi is echter geen uitgaansleven, hier kunt u beter het nabijgelegen Penang voor bezoeken. Wilt u snorkelen of duiken, dan kunt u terecht aan de oostkust van West-Maleisië. Het toppunt zijn de Perhentian Islands, hier is het water nog helderder dan aan de westkust.Meer te weten komen over het koloniale verleden van Maleisië? Dan raden wij u aan om een bezoek aan Melaka te brengen (vroeger ook wel Malakka genoemd). Deze stad is vroeger zowel door de Portugezen als door de Nederlanders en Engelsen overheerst. Hier vindt u nog gebouwen in de Nederlandse stijl zoals het Stadthuys en de Klokkentoren.

Rondreis West-Maleisië van Rama Tours

West-Maleisië is een groot schiereiland, waardoor het bezoeken van de belangrijkste hoogtepunten en bezienswaardigheden een goede voorbereiding en planning vereist. Als u er zeker van wilt zijn dat u uw tijd en geld optimaal benut, dan is het aan te raden om uw individuele rondreis samen te stellen in samenspraak met een gespecialiseerd reisbureau. Onze reisspecialisten hebben hier veel ervaring mee. Vertel ons uw wensen en wij verzorgen uw droom-vakantie.Reisvoorstel aanvragen »

ZELF ZOEKEN? DAT KAN!

Zoek hier tussen al onze bestemmingen.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op en wij adviseren u graag: 020-6734773 of info@ramatours.nl

Recensies

85 mensen beoordelen Rama Tours Holland gemiddeld met een 9.1  / 10

Rama Tours Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven van de laatste
weetjes? Meld u dan nu aan!
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.