Rama Tours
Papua

Rondreizen Papua

Papua is een van de grootste eilanden ter wereld. Een rondreis door Indonesisch Papua is een onvergetelijk en groots avontuur. Verwacht hier geen luxe of drommen toeristen, maar primitieve omstandigheden, ontmoetingen met authentieke volkeren en trektochten door weelderige, ongerepte natuur. Rama Tours is een van de weinige reisbureaus die over jarenlange ervaring met Papua reizen beschikt. Uw individuele rondreis stelt u gemakkelijk samen met een van onze reisspecialisten.

Meer lezen
Ga naar voorbeeldreizen Reisvoorstel aanvragen

Voorbeeldreizen

Hoogtepunten rondreis Papua

De Baliemvallei is het meest vruchtbare stuk van Papua, hier wonen traditionele stammen zoals de Dani’s en de Lani’s, die leven van de landbouw. Traditioneel ‘geklede’ mannen lopen hier nog enkel met een peniskoker om, terwijl de vrouwen slechts gehuld gaan in een rokje van gras. Maak tijdens uw rondreis door Papua een aantal trektochten door deze vallei en geniet van de vele prachtige uitzichten.

En als u geen genoeg kunt krijgen van ontmoetingen met primitieve stammen, dan kunt u ook een bezoek aan de Korowai overwegen. Deze stam is pas in de jaren ’70 van de vorige eeuw ontdekt. Om de Korowai te kunnen bezoeken dient u een boottocht en een flinke wandeling door de jungle te maken. Hoe verder in het binnenland, hoe traditioneler de Korowai leven.

Het Gunung Lorentz National Park is tekenend voor de biodiversiteit van Indonesisch Papua. Dit enorme natuurgebied beschikt onder andere over tropisch regenwoud, moerasgebied, mangroven en zelfs bergtoppen met eeuwige sneeuw en gletsjers. Het park staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO en is een van de drie plekken ter wereld waar een tropische gletsjer te vinden is. Een bezoek aan het park is niet gemakkelijk, maar zeker de moeite waard.

Houdt u van snorkelen en/of duiken? Dan mag u Raja Ampat niet overslaan tijdens uw rondreis door Papua. In het water rondom deze eilanden vindt u namelijk ontelbare koraal- en vissoorten. Daarnaast kunt u er prachtige boottochten maken of korte wandelingen waarbij u op zoek kunt gaan naar de zeldzame paradijsvogels.

Rondreis Papua van Rama Tours

Papua een van de meest ongerepte reisbestemmingen ter wereld. Omdat dit gebied nog weinig op toeristen is ingesteld, is de hulp van een reisexpert onontbeerlijk. Rama Tours heeft al jaren ervaring met het samenstellen van individuele rondreizen door Papua. Aan de hand van uw wensen en mogelijkheden stellen wij graag een reisplan voor u op. Heeft u nog vragen over onze organisatie of over een rondreis door Papua? Neem dan gerust even contact met ons op! Onze experts helpen u graag bij het vinden van een onvergetelijke reis!

Reisvoorstel aanvragen

ZELF ZOEKEN? DAT KAN!

Zoek hier tussen al onze bestemmingen.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op en wij adviseren u graag: 020-6734773 of info@ramatours.nl

Recensies

Rama Tours Holland wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.2 uit 10 op basis van 92 beoordelingen

Rama Tours Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven van de laatste
weetjes? Meld u dan nu aan!
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.