Rama Tours

Duikvakantie

Bent u een fervent duiker en zijn u en uw reisgezelschap op zoek naar de mooiste duiklocaties van Zuidoost-Azië? Dan kunt u bij Rama Tours terecht voor een duikvakantie die geheel naar uw wensen door ons wordt samengesteld. Wij hebben enorm veel duiklocaties in bijvoorbeeld Indonesië en Maleisië bezocht en hebben op basis van onze ervaringen een aantal voorbeeldreizen gemaakt die deze mooie locaties aandoen. Onze voorbeeldreizen zijn bedoeld om u een idee van de mogelijkheden te geven en kunnen in nauw overleg geheel naar uw wensen worden aangepast.

Persoonlijk reisplan aanvragen

Duikbestemmingen bij Rama Tours Holland

Het maakt voor ons niet uit of u bijvoorbeeld tijdens een rondreis door Bali een aantal duiken wilt maken, of dat u op zoek bent naar een duikvakantie die u naar bijzondere duiklocaties als Wakatobi of Raja Ampat voert. Doordat wij op vele plekken gedoken hebben, kunnen wij u altijd adviseren met betrekking tot duikscholen en accommodaties welke volledig aan uw specifieke wensen en eisen voldoen. Zuidoost-Azië staat bekende om de enorme biodiversiteit en staat daarom hoog op de verlanglijst van menig duiker. Zo kunt u er oog in oog komen te staan met bijzondere diersoorten zoals mantaroggen, walvishaaien en enorme schildpadden, maar ook de vele koraalsoorten zijn er een lust voor het oog. Wanneer u bijvoorbeeld speciaal met walvishaaien wilt duiken, dan kunt u dit met onze reisspecialisten bespreken en kunnen wij u een geschikte tour aanraden. Doordat wij Zuidoost-Azië specialist zijn, kunnen wij u ook helpen met het organiseren van een duikvakantie naar de op toeristisch vlak minder ontwikkelde gebieden zoals bijvoorbeeld West-Papoea. Daarnaast weten wij voor iedere duiklocatie precies in welke periode het zicht optimaal is, zodat wij kunnen zorgen dat u optimaal zult genieten van uw duikvakantie.

Een duikvakantie met Rama Tours

Bij Rama Tours helpen wij u graag met het maken van uw droomreis. Wanneer u wilt duiken tijdens een rondreis door Zuidoost-Azië, dan kunnen wij u hier uitstekend over adviseren. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om een aantal duiken te combineren met natuur en/of cultuur op het vaste land. Geef ons daarom uw wensen, uw budget, de door uw gewenste reisperiode en uw duikniveau door en dan kunnen wij in nauw overleg met u een vrijblijvend reisplan voor u samenstellen.

Uw reiswensen doorgeven

ZELF ZOEKEN? DAT KAN!

Zoek hier tussen al onze bestemmingen.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op en wij adviseren u graag: 020-6734773 of [email protected]

Rama Tours Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven van de laatste
weetjes? Meld u dan nu aan!
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.