Rama Tours
Rondreis Maleisië

Rondreis Maleisië

Maleisië is een veelzijdig land waar u heerlijk rond kunt reizen. De combinatie van ongerepte natuur, enorme gastvrijheid, heerlijk eten en prachtige stranden is uniek in de wereld. Bij Rama Tours helpen wij u graag met het samenstellen van uw droom-rondreis door Maleisië. Het maakt daarbij niet uit of uw voorkeur uitgaat naar westelijk Maleisië, Singapore of de op Borneo gelegen deelstaten Sarawak of Sabah. Onze reisspecialisten stellen uw individuele rondreis Maleisië, in nauw overleg met u, geheel naar uw wensen samen. Bekijk onderstaand de rondreizen door Maleisië die wij al hebben samengesteld!

Reisvoorstel aanvragen »

Voorbeeldreizen

Hoogtepunten individuele rondreis Maleisië

Er zijn enorm veel hoogtepunten die u tijdens een rondreis door Maleisië kunt bezoeken. Ervaar bijvoorbeeld de bruisende hoofdstad Kuala Lumpur in het westen en ontsnap vervolgens aan alle hectiek door de theeplantages van de Cameron Highlands te bezoeken. Heeft u hierna nog steeds behoefte aan rust, dan zijn de stranden van Langkawi hier perfect voor.

Wie de ongerepte jungle van Maleisië wil ervaren, bezoekt de jungle van het nationale park Taman Negara. Hier kunt u, als u geluk heeft, oog in oog komen te staan met een wilde tijger of olifant. Verder wordt de oostkust gekarakteriseerd door prachtige stranden, bounty eilandjes en ultieme duiklocaties. Wie van een feestje op z’n tijd houdt, kiest voor de stranden van Perhentian Kecil, want ’s avonds zijn de barretjes hier erg gezellig.

Tot slot is ook op Borneo genoeg te beleven. Wat dacht u van Mount Kinabalu in Sabah, een berg van meer dan 4.000 meter hoog, die u in ongeveer twee dagen tijd kunt beklimmen. Daarnaast is Sabah een walhalla voor duikers en kunt u eropuit trekken om orang oetans te spotten. In Sarawak begint u waarschijnlijk in de progressieve hoofdstad Kuching, waarna een boottocht over de rivier Batang Rejang zeker niet mag ontbreken.

U ziet dat Maleisië zoveel te bieden heeft dat dat lastig in één reis te vatten is. Het is daarom belangrijk om goed te overwegen welke hoogtepunten u zeker niet wilt missen. Uw Rama Tours reisspecialist kan u hierover adviseren. Wanneer u uw individuele rondreis door Maleisië via Rama Tours boekt, dan weet u altijd zeker dat uw reisplan haalbaar is en dat u het maximale uit uw rondreis zult halen.

Maleisië reizen van Rama Tours

Onze reisadviseurs hebben allemaal ervaring met het rondreizen door Maleisië. Bovendien hebben wij de accommodaties zelf bezocht, waardoor we u perfect kunnen adviseren. Voordat wij uw rondreis samen kunnen stellen, overleggen we graag met u over uw reiswensen en -mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan de reisduur, de plaatsen die u tijdens uw rondreis door Maleisië echt niet wilt missen en met welk budget we rekening dienen te houden. Vervolgens gaan wij aan de slag om uw droomreis werkelijkheid te laten worden. Mochten er nog vragen bestaan over een individuele rondreis door Maleisië, neem dan gerust even contact met ons op!

Reisvoorstel aanvragen »

ZELF ZOEKEN? DAT KAN!

Zoek hier tussen al onze bestemmingen.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op en wij adviseren u graag: 020-6734773 of info@ramatours.nl

Recensies

72 mensen beoordelen Rama Tours Holland gemiddeld met een 9.1  / 10

Rama Tours Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven van de laatste
weetjes? Meld u dan nu aan!
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.