Rama Tours
Molukken

Rondreizen Molukken

De Molukken staan ook wel bekend als de duizend eilanden en dat is niet voor niets. Tijdens een rondreis door de Molukken zult u ontdekken dat veel van de eilandjes ongerept en vaak zelfs onbewoond zijn. Reizen op de Molukken staat garant voor avontuur en is een aanrader voor iedereen die wars is van massatoerisme. U zult op de eilanden gemakkelijk contact maken met de lokale bevolking, vele sporen van het koloniale verleden tegenkomen en er genieten van de prachtige natuur en heerlijke lokale gerechten. Stel een individuele rondreis naar de Molukken samen met de reisspecialisten van Rama Tours en ontdek de eilanden op uw eigen tempo en met uw eigen gezelschap.

Meer lezen
Ga naar voorbeeldreizen Reisvoorstel aanvragen

Voorbeeldreizen

Hoogtepunten rondreis Molukken

De Molukken zijn een ware onontdekte parel. Niet veel reisorganisaties bieden reizen naar deze eilanden aan en het toerisme speelt er nog nauwelijks een rol. Voor een rondreis op de Molukken vliegt u naar Ambon in het zuiden of Ternate in het noorden. Beide hebben een rijke historie, waarbij Ternate vooral bekend staat om de vele specerijen die er verbouwd worden. Op Ambon kunt u het Siwa Lima Museum bezoeken om zo meer te weten te komen over de cultuur van de Molukkers.

Wie de Molukken bezoekt mag daarbij de Banda eilanden zeker niet overslaan. Deze vulkanische eilanden liggen in een prachtige omgeving waar u kunt duiken en snorkelen. Op de eilanden zijn diverse forten te vinden, overblijfselen van het koloniale verleden. Op de eilanden Banda, Ay, Run en Lontar vindt u nog veel sporen uit het roemruchte VOC-verleden. Daarnaast kunt u er genieten van overheerlijke maaltijden en de vulkaan Gunung Api beklimmen.

Een andere bekende Molukse eilandengroep bestaat uit de Kei eilanden. Deze eilanden staan bekend om hun uitgestrekte bountystranden. Met een gehuurde boot kunt u gemakkelijk enkele van de onbewoonde eilandjes voor kust van Kei Kecil bezoeken en heerlijk van de rust genieten.

Tot slot mag een bezoek aan Seram (Ceram) niet ontbreken tijdens uw rondreis door de Molukken. Dit eiland, ook wel Nusa Ina ofwel het moedereiland genoemd, is een van de grotere eilanden van de Molukken en wordt vooral bezocht vanwege de ongerepte natuur. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het Manusela National Park en verbaas u over de prachtige vogels en vlinders die hier in het wild leven. Ook vindt u hier de Gunung Binaiya, de hoogste berg van de Molukken.

Rondreis Molukken met Rama Tours

De Molukken zijn een bestemming die nog niet door veel toeristen is ontdekt. Een rondreis over deze eilanden staat garant voor een onvergetelijke ervaring die u nog lang bij zal blijven. Wanneer u de Molukken op uw eigen tempo wilt ontdekken, dan is een individuele rondreis de beste manier om dat te doen. U bepaalt zelf welke van de vele Molukse eilanden u wilt bezoeken en hoelang u daar wilt blijven. Onze reisspecialisten stellen graag samen met u een reisplan op maat samen. Vertel ons uw reisplannen en wij zorgen in nauw wederzijds overleg voor een reisschema dat op maat is gesneden!

Reisvoorstel aanvragen »

ZELF ZOEKEN? DAT KAN!

Zoek hier tussen al onze bestemmingen.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op en wij adviseren u graag: 020-6734773 of info@ramatours.nl

Recensies

Rama Tours Holland wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.2 uit 10 op basis van 91 beoordelingen

Rama Tours Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven van de laatste
weetjes? Meld u dan nu aan!
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.