Rama Tours
Rondreis Brunei

Rondreis Brunei

Brunei is een klein oliestaatje op het eiland Borneo dat ligt ingeklemd tussen de Maleisische deelstaten Sarawak en Sabah. Het is een islamitisch land dat geen uitgaansleven kent en waar bijvoorbeeld ook geen alcohol wordt geschonken. Omdat het maar een klein staatje is, is een reis naar Brunei meestal onderdeel van een reis door Maleisië en draait de reis daarom vooral om cultuur, dichte jungle en tropische stranden. Wilt u uw vakantie naar Brunei geheel naar eigen wens vormgeven? Stel dan een individuele rondreis samen met de reisspecialisten van Rama Tours. In dat geval reist u in uw eigen tempo en met uw eigen reisgezelschap, dit is het recept voor een ware droomvakantie.Reisvoorstel aanvragen »

Voorbeeldreizen

Hoogtepunten rondreis Brunei

Wanneer u Brunei bezoekt, dan is de gemoedelijke hoofdstad Bandar Seri Begawan een aanrader. Verwacht hier geen chaos zoals in Jakarta of wolkenkrabbers zoals in Singapore, maar een combinatie van laagbouw en veel groen. U vindt er verschillende bezienswaardigheden zoals de Jame’Asr Hassanal Bolkiah Moskee, het Royal Regalia Museum en het Brunei Museum. De vele minaretten en gouden koepels van moskeeën geven Bandar Seri Begawan een Arabisch uiterlijk.Vergeet tijdens uw rondreis ook zeker niet om een bezoek aan Kampung Ayer te brengen. Deze dichtbevolkte dorpen bestaan uit traditionele paalwoningen die boven water zijn gebouwd. Van buiten zien de woningen er misschien traditioneel uit, maar aan de binnenkant beschikken de bewoners vaak over alle moderne gemakken. Een boottocht naar Kampong Ayer is een echte aanrader.Doordat Brunei een rijke oliestaat is, is het voor haar bewoners nooit noodzakelijk geweest om het oerwoud van het land aan te tasten. Dit maakt dat Brunei beschikt over de meest ongerepte jungle van de omgeving. Het Ulu Temburong National Park is hier een sprekend voorbeeld van. Tijdens uw rondreis door Brunei kunt u in dit park een wandeling door de boomtoppen maken en tijdens een nachtelijke boottocht op zoek gaan naar diersoorten die alleen in het donker actief zijn.Tot slot kunt u in Brunei ook heerlijk ontspannen aan het strand. Er zijn verschillende stranden, waarvan sommige meer geschikt zijn voor watersporten en andere om te ontspannen. Muara Beach is bijvoorbeeld een strand met verschillende faciliteiten dat vooral bij gezinnen in trek is, terwijl Serasa Beach een walhalla voor watersporters is.

Rondreis Brunei van Rama Tours

Uw reisspecialist van Rama Tours kan u alles over Brunei vertellen en weet ook de weg buiten de gebaande paden. Wilt u een rondreis door Brunei maken die perfect is toegespitst op uw specifieke wensen? Dan helpen wij u graag met het samenstellen van een reisplan op maat. Geef ons uw wensen door en wij stellen in nauw overleg een droomreis naar Brunei voor u samen.Reisvoorstel aanvragen »

ZELF ZOEKEN? DAT KAN!

Zoek hier tussen al onze bestemmingen.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op en wij adviseren u graag: 020-6734773 of info@ramatours.nl

Recensies

71 mensen beoordelen Rama Tours Holland gemiddeld met een 9.1  / 10

Rama Tours Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven van de laatste
weetjes? Meld u dan nu aan!
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.