Rama Tours

Familiereizen

Familiereizen zijn bij uitstek geschikt voor gezinnen met kinderen van elke leeftijdscategorie. Iedereen moet het naar zijn zin hebben, allereerst pa en ma, maar zeker ook de kinderen, voor ieder wat wils! Zo heeft de familie reis een aangenaam reistempo, is niet te snel en niet te langzaam, is er veel variatie in accommodaties en een goede mix van natuur en cultuur. De meeste hotels hebben zwembaden en zijn gunstige gelegen, er is avontuur voor de kinderen, veel natuur, ook wat tempels , cultuur en steden, maar alles in een goede verhouding.  Wilt u samen met uw (jonge) kinderen een familiereis door Zuidoost-Azië maken? Dan maken onze reisspecialisten dit graag voor u mogelijk! Op basis van uw specifieke wensen en mogelijkheden stellen wij vervolgens in nauw overleg geheel vrijblijvend een familiereis op maat voor u samen. Dankzij dit reisplan kunnen u en uw gezin van een zorgeloze vakantie genieten, waarbij aan alles is gedacht.

Persoonlijk reisplan aanvragen »

Familiereizen op maat

Tijdens een familiereis hoort het tempo van de reis afgestemd te zijn op de samenstelling van uw gezin. Wanneer u met jonge kinderen reist is het bijvoorbeeld belangrijk dat er voldoende mogelijkheden zijn om te rusten en dat uw chauffeur tijdens (onvermijdbare) lange ritten bijvoorbeeld extra stopt. Daarnaast staat de veiligheid als vanzelfsprekend voorop en is er bijzondere aandacht voor veilig vervoer en kindvriendelijke hotels. Op basis van uw voorkeuren kunnen wij bijvoorbeeld enkel accommodaties voor u boeken die over een zwembad beschikken, zodat uw kinderen zich bij het hotel ook uitstekend kunnen vermaken.

Familiereizen van Rama Tours Holland

Wanneer u voor Rama Tours Holland kiest, zullen onze reisspecialisten er alles aan doen om jullie droomreis te verwezenlijken. Wij weten precies welke gebieden in Zuidoost-Azië bereisbaar zijn voor gezinnen met kinderen en kunnen een gevarieerd programma voor u opstellen dat zowel voor u als voor uw kinderen voldoet. Benieuwd wat er allemaal mogelijk is? Leg uw wensen, uw budget en uw gewenste reisperiode dan eens vrijblijvend aan ons voor. Wij stellen graag een unieke familiereis voor u samen!

Uw reiswensen doorgeven »

ZELF ZOEKEN? DAT KAN!

Zoek hier tussen al onze bestemmingen.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op en wij adviseren u graag: 020-6734773 of info@ramatours.nl

Rama Tours Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven van de laatste
weetjes? Meld u dan nu aan!
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.