Rama Tours

Vakantie Thailand

Het koninkrijk Thailand, het vroegere Siam, is een zeer geliefde vakantiebestemming met een ideale mix van cultuur, natuur, prachtige stranden en mooie boutique hotelletjes en resorts. Thailand ligt aan de azuurblauwe wateren van de Golf van Siam en de Andaman zee en wordt begrensd door de buurlanden Myanmar, Laos, Cambodja en Maleisië. De grootste rivier, de Maenam Chao Praya vormt met haar zijrivieren het hart van Thailand.

 

Bekijk onze voorbeeldreizen voor Thailand »

Reisvoorstel aanvragen »

Thailand: land van de glimlach

Het land staat bekend om de kleurrijke boeddhistische tempels en oude koningssteden. Het landschap varieert van vruchtbare groene vlaktes tot bergachtige oerwoudgebieden en aan de kusten liggen paradijselijke stranden en tropische koraaleilandjes. In de heuvels in het noorden leven inheemse bergstammen en dit gebied leent zich uitstekend voor meerdaagse jungle trekkings, maar ook in het zuiden, in Khao Sok National Park kunt u prachtige (meer)daagse trekkings maken.

In Thailand kunt u heerlijk eten. Een heel bekend en verrukkelijk gerecht is Pad Thai, dit is een gerecht met rijstnoedels, omelet, garnalen, vlees of tofu, taugé, bosui, limoen, chili en pinda’s. Andere gerechten waar Thailand bekend om staat zijn de vele curry’s, zoals de groene curry, rode curry en Massaman curry. Overal op straat kunt u vers fruit kopen en voor weinig geld koopt u heerlijke versgeperste vruchtensappen. In de hotels kunt u bij het ontbijt meestal kiezen voor een westers ontbijt, maar er is vaak ook een Thais ontbijt te krijgen. Hierbij kunt u denken aan ‘Thai fried rice’, noedelsoep, of Khao Tom: een soort rijstsoep met varkensvlees en knoflook. Ook vers fruit kunt u veelal bij het ontbijt krijgen.

Rondreizen is de meest voorkomende manier van een vakantie naar Thailand. Een rondreis bestaat vaak uit een bezoek aan de bruisende hoofdstad Bangkok, de ruïnes van het koninklijke stadje Ayutthaya, de brug over de River Kwai bij Kanchanaburi, de natuurparken van Khao Yai of Khao Sok in het zuiden van Thailand, de noordelijke steden Chiang Mai en Chiang Rai en één van de strandbestemmingen, bijvoorbeeld Hua Hin. In de Andaman Zee kunt u naar Krabi, Khao Lak of naar onder andere de eilanden Phuket, Phi Phi Islands, Koh Lanta en de Similan Islands. Aan de andere kant, in de Golf van Thailand, liggen de eilanden Koh Samui, Koh Tao en Koh Phangan. In het oosten van de Golf van Thailand kunt u onder andere naar Pattaya Beach, Jomtien en de eilanden Koh Samet en Koh Chang.

 

Bekijk onze voorbeeldreizen voor Thailand »

Reisvoorstel aanvragen »

Landkaart Thailand

Praktische informatie

Visuminformatie

Reizigers met de Nederlandse en Belgische nationaliteit geen visum meer te kopen bij aankomst in Thailand. Bij aankomst op de luchthaven ontvangt u een gratis “visa on arrival”. Dit geldt alleen voor reizen met een toeristisch verblijf van maximaal 30 dagen en bij binnenkomst op en vertrek van een groot aantal luchthavens. Het visum verloopt wanneer u Thailand weer verlaat. Gaat u daarna weer terug naar Thailand, bijvoorbeeld na uw bezoek aan Laos of Cambodja,  dan krijgt u een nieuw visum, die dan 15 dagen geldig is.

Blijft u langer dan 30 dagen in Thailand, dan dient u voorafgaand aan uw reis in Nederland een visum aan te vragen. U kunt een visum aanvragen bij de VisumCentrale (mogelijk tegen voordeligere tarieven doordat Rama Tours Holland met deze organisatie samenwerkt. U kunt ons naar meer informatie vragen), of direct bij de Thaise ambassade in Den Haag.

 

Vaccinaties

Voor Thailand zijn geen inentingen verplicht, tenzij u zeven dagen voordat u Thailand binnenkomt in een gele koorts land bent geweest. In dat geval is een vaccinatie tegen gele koorts verplicht. Wel wordt een aantal vaccinaties aangeraden, zoals DTP, hepatitis A en buiktyfus. Voor sommige gebieden kan er aangeraden worden malaria tabletten te slikken. Raadpleeg voor actuele informatie altijd tijdig uw huisarts, de lokale GGD of het vaccinatiebureau. Het is raadzaam 4 tot 6 weken voor vertrek bij één van bovengenoemde instanties te informeren. Tip: neem uw reisprogramma mee, zodat de instantie kan zien waar uw reis exact heengaat.

U kunt ook informatie inwinnen via de vaccinatielijn: 0900-9584 of via de website http://www.gezondopreis.nl/.

Kleding

Wij adviseren u met name dunne katoenen kleding mee te nemen vanwege het tropische klimaat in Thailand. Voor de Thai is bedekte kleding de norm. U zult merken dat er deuren voor u opengaan die voor anderen gesloten blijven, als u zich aanpast aan kleding en gewoonten. Het is daarom verstandig t-shirts met een kort mouwtje en shorts en rokjes tot op de knie mee te nemen, dan zit u altijd goed. Neem in ieder geval ook een set nette kleding mee voor bepaalde gelegenheden (een duurder restaurant, een uitnodiging om bij iemand te eten, officiële en religieuze bijeenkomst). Een windjack of trui is nodig voor de hoger gelegen gebieden. Daarnaast raden wij u aan niet al te veel kleding mee te nemen omdat u uw kleding doorgaans gemakkelijk kunt laten wassen in hotels waar u minimaal 2 nachten verblijft. Een paraplu tegen de regen of tegen de zon is ook geen overbodige luxe.

Bij het bezoeken van religieuze plaatsen zoals tempels moeten uw schouders en benen bedekt zijn.

Wat betreft de schoenen raden we aan naast goed zittende schoenen en slippers ook goede en stevige (wandel)schoenen met een goede profielzool mee te nemen wanneer u een trekking gaat maken.

Taal

De officiële taal van Thailand is Thai. Het is een taal die voor westerlingen erg lastig te leren (en te lezen) is, maar gelukkig kunt u in de meeste hotels en winkels met Engels terecht. Daarnaast De jongere generatie spreekt overigens steeds meer Engels. Op scholen wordt Engelse les steeds meer gehandhaafd. Daarnaast zijn bezienswaardigheden op toeristische plaatsen in het Engels aangegeven.

Telefonie & internet

In Thailand kunt u tegenwoordig vanuit de meeste hotels met een satelliettelefoon bellen met het thuisfront. Houdt er wel rekening mee het hotel hier vaak hoge kosten voor rekent. Het is ook mogelijk ter plaatse een simkaart aan te schaffen. De kosten voor het gebruik van je mobiele telefoon zijn in dit geval lager dan bij het gebruik van uw Nederlandse simkaart.

Tegenwoordig kunt u in grote, luxere hotels gebruik maken van het draadloos internet. Bij de receptie kunt u eventueel vragen naar de inloggegevens. In sommige gevallen vragen zij hiervoor een kleine vergoeding.

Verzekeringen

Wanneer u een mooie reis heeft geboekt of wilt gaan boeken is het natuurlijk verstandig om een goede verzekering af te sluiten. U wilt tenslotte onbezorgd op reis! Er zijn twee soorten verzekeringen: de reisverzekering en de annuleringsverzekering. Met de reisverzekering bent u goed verzekerd tegen bijvoorbeeld de kosten van opname in een (duur) ziekenhuis of kliniek in het buitenland of tegen repatriëring van u en uw reisgenoten na een ongeval of ziekte. De annuleringsverzekering vergoedt uw annuleringskosten in geval u de reis voor vertrek moet annuleren. Deze verzekering vergoedt ook de reeds door u voldane reissom, indien u plotseling naar huis moet terugkeren. Rama Tours Holland werkt samen met één van de beste reisverzekeraars van Nederland: De Europeesche Verzekeringen. Deze maatschappij hanteert gunstige voorwaarden en kent een uitstekende service!

Kortlopende- of doorlopende verzekering

De kortlopende verzekering geldt voor de duur van één vakantie, terwijl u de doorlopende verzekeringen voor minimaal 1 jaar afsluit waarmee elke vakantie tijdens dat jaar gelijk is verzekerd. Indien u vaker in een jaar op vakantie gaat of een duurdere reis onderneemt, is het vaak verstandig om een doorlopende reis- of annuleringsverzekering af te sluiten. Bovendien zijn kinderen bij een doorlopende reisverzekering tot 5 jaar GRATIS en blijvend tot 27 jaar (ook uitwonend) voor een geringe toeslag meeverzekerd! Bij de Europeesche kunt u een doorlopende annuleringsverzekering afsluiten voor reissommen tot maximaal €1.500 of maximaal €3.000 per persoon. De doorlopende annuleringsverzekering tot maximaal €3.000 is alleen mogelijk in combinatie met een doorlopende reisverzekering. Bij hogere reissommen kunt u het verschil kortlopend bijverzekeren

Reisverzekering

Met een goede reisverzekering gaat u onbezorgd en goed voorbereid op vakantie. U kunt kiezen tussen een kortlopende of doorlopende reisverzekering. Zo kunt u zelf bepalen welke verzekering het best bij u past. Een reisverzekering bestaat standaard uit de basisdekking. Heeft u bijvoorbeeld onverwachte reiskosten, of maakt u iets stuk in de hotelkamer dan bent u hiervoor verzekerd. Daarnaast kunt u de basisdekking uitbreiden en onder meer rechtsbijstand, ongevallen en geneeskundige kosten meeverzekeren zodat u ten allen tijden goed verzekerd bent tegen bijvoorbeeld de kosten van opname in een (duur) ziekenhuis in het buitenland, of tegen repatriëring van u en uw reisgenoten na een ongeval of ziekte.

Annuleringsverzekering

Behalve een reisverzekering is ook een annuleringsverzekering erg belangrijk. Het zal u maar gebeuren dat de door u geboekte reis niet door kan gaan, of dat u de reis vroegtijdig dient te beëindigen. Met een annuleringsverzekering zijn zowel de kosten voor annulering als de eventuele ongebruikte reisdagen verzekerd. Daarbij kunt u de annuleringsverzekering uitbreiden met de allrisk-annulering en een verzekering voor de (zaak)waarnemer:

  • Allrisk-annuleringsverzekering

Bij de allrisk annuleringsverzekering kunt u zelf bepalen om welke reden u uw vakantie annuleert. In dit geval kunt u niet alleen beroep doen op de annuleringsredenen die in de voorwaarden van de basisverzekering staan, maar mag u zelf bepalen om welke reden u liever niet op vakantie wilt. Bijvoorbeeld als u toch die nieuwe baan krijgt en snel moet beginnen, of wanneer uw beste vriend(in) ziek is. Voor deze extra annuleringsredenen krijgt u 75% van uw annuleringskosten vergoed. Voor uitzonderingen verwijzen wij u door naar de voorwaarden.

  • Waarnemer

Indien u een waarnemer meeverzekert en hij of zij overkomt iets waardoor u de reis dient te annuleren of vroegtijdig dient af te breken, krijgt u de ongebruikte reisdagen en kosten voor annulering vergoed.

Verzekering voor afkoop eigen risico

Dit product verzekert het eigen risico in het geval van cascoschades bij huur van een auto, motor, camper of caravan en biedt daarnaast dekking voor door het verhuurbedrijf uitgesloten cascoschades.

NB: Indien u al in het bezit bent van een doorlopende annuleringsverzekering

Als u reeds een doorlopende annuleringsverzekering heeft, let u dan goed op de maximaal verzekerde reissom per persoon. Meestal bedraagt deze € 1.250 of € 1.500. Rama Tours Holland kan het verschil tussen de totale reissom en het maximaal verzekerd bedrag voor u bijverzekeren op een aflopende annuleringsverzekering. Uiteraard kan Rama Tours Holland ook een offerte voor u uitbrengen om uw verzekering op maat bij de Europeesche onder te brengen tegen een scherpe premie, of zelfs een topdekking voor u regelen waarmee u de meest complete reisverzekering heeft die u zich maar kan wensen!

Paspoort

Uw paspoort dient bij aankomst in Thailand nog minimaal zes maanden geldig te zijn. Belgische reizigers dienen te beschikken over een internationale reispas. Tevens adviseren wij u om een kopie van het paspoort mee te nemen of naar uzelf te mailen. Bij verlies of diefstal kan dit erg handig zijn. Indien uw paspoort is gestolen of zoekgeraakt, dient u een nieuw reisdocument aan te vragen bij de Nederlandse ambassade in Bangkok. Voor de resterende periode van uw verblijf kunt u gebruik maken van een noodpaspoort. Vergeet echter niet om ter plaatse een verklaring van vermissing in te vullen en/of aangifte van diefstal te doen.

 

Geldzaken

Munteenheid

De munteenheid van Thailand is de Thaise Baht (TBH). De waarde van deze munt fluctueert en ligt de laatste jaren tussen de 30 tot 40 Baht voor 1 euro. Deze koers is aan verandering onderhevig, voor actuele koersinformatie verwijzen wij u naar: www.xe.com. Er zijn biljetten van 10, 20, 50, 100, 500 en 1000 Thaise Baht.  Zorg dat u altijd wat kleinere coupures bij u heeft voor fooitjes of kleine uitgaven.

 

Pinnen

U kunt prima geld uit de geldautomaten halen (zogenaamde ATM’s), waardoor het in de meeste bestemmingen binnen Thailand niet persé noodzakelijk is contant geld mee te nemen. U vindt de geldautomaten op de luchthaven en in de grote steden. In sommige plaatsen is het niet mogelijk om geld op te nemen. Wij raden u aan om voldoende geld op zak te hebben. Daarnaast adviseren wij u een kleine hoeveelheid contant geld in Euro’s of Dollars mee te nemen. (let op: biljetten zonder scheuren, zonder vouwen en volledig onbeschreven Dollars mogen niet ouder zijn dan seriejaar 1999). Deze kunt u gemakkelijk wisselen bij hotels, postkantoren en banken.

 

Houdt u er wel rekening mee dat een fee wordt berekend voor het opnemen van geld. Deze fee verschilt per pinautomaat.

 

Credit Card

U kunt vaak in de grote hotels, restaurants en warenhuizen en bij veel duikscholen gebruik maken van uw creditcard. We adviseren u wel om het gebruik van uw credit card te vermijden omdat er namelijk nog weleens gefraudeerd wordt. In de internationale hotels kunt u uiteraard wel op een veilige manier uw credit card gebruiken.

 

Fooi

In Thailand is het over het algemeen niet gebruikelijk om fooien te geven. Toch zien we dat men, op de meer toeristische plekken, steeds meer gewend raakt dit wel te krijgen. Vooral uw chauffeur en/of gids zullen het op prijs stellen een extraatje te ontvangen na hun inzet. Het bedrag dat u geeft aan fooi is volledig aan uzelf en afhankelijk van uw mate van tevredenheid. Ook porters en kamermeisjes kunnen een extraatje wel waarderen. Wij adviseren u wel om de fooien persoonlijk te overhandigen. In de restaurants is de service charge soms al verwerkt in de rekening. Soms wordt er 15 of 21% tax en service kosten aan de rekening toegevoegd.

 

Afdingen

Het is in Thailand de normaalste zaak om te onderhandelen over de prijs van producten en diensten (vooral op markten en in lokale winkels). Voelt u zich dus niet bezwaard om een lagere prijs te vragen dan wat er wordt gevraagd. Ook bij het gebruik van lokaal vervoer, bijvoorbeeld taxi’s en tuk tuk’s, is het gebruikelijk te onderhandelen over de prijs. In supermarkten en restaurants wordt in de regel niet afgedongen. Hier worden in de meeste gevallen vaste prijzen gehanteerd. Voor het afdingen zijn geen echte richtlijnen. Neem vooraf een bedrag in gedachte wat u maximaal wilt uitgeven voor het product of de dienst. We adviseren altijd op respectvolle manier te onderhanden. Blijf te allen tijde lachen en probeer niet te schreeuwen of kwaad weg te lopen.

Tijd

In onze zomertijd is het in Thailand 5 uur later dan in Nederland. Zodra bij ons de wintertijd ingaat, komt hier nog een uurtje bij.

 

Elektriciteit

Alle hotels beschikken over een netspanning van 110 of 220 volt. Stroomstoringen treden in het verre oosten vaker op dan bij ons. Het is altijd handig een wereldstekker mee te nemen. Deze zijn te koop bij onder andere ANWB, Kijkshop en Hema.

Beste reistijd

Thailand heeft een tropisch regenklimaat en is in principe het hele jaar door goed te bereizen. De gemiddelde temperatuur ligt tussen de 25 en de 35 graden. In de hogere gebieden kan de temperatuur soms iets lager liggen.

Kort gezegd kent het land slechts drie seizoenen: het ‘droge’, het ‘natte’ en het ‘warme’ seizoen. Het droge seizoen is meestal van november tot en met februari. Deze periode wordt gezien als beste reistijd met veel zonuren en relatief weinig regen. Er kan af en toe wel een verfrissende bui vallen, maar deze zijn vaak van korte duur. Hoe meer u naar het oosten en zuiden van Indonesië reist, des te langer het droge seizoen.

Het warme seizoen loopt van maart tot en met juni, met april, mei en juni als de heetste maanden. De temperaturen kunnen tijdens deze periode flink oplopen, tot wel 40 graden. Ook de luchtvochtigheid is zeer hoog in deze maanden. De regenbuien, vooral in het zuiden, die tijdens deze periode vallen kunnen daardoor wel als heerlijk verfrissend worden ervaren.

Het regenseizoen is meestal van juli tot en met oktober. Op verschillende eilanden kan er in deze periode op sommige dagen behoorlijk wat regen vallen. Tevens heerst er een hoge(re) luchtvochtigheid. Desondanks kan er in deze periode goed gereisd worden. U geniet van aangename temperaturen en de natuur is, dankzij de regen, vaak erg mooi.

Heeft u vragen, of wilt u een van onze specialisten spreken? Neem dan gerust contact op via: 020 - 673 47 73

Ayutthaya, Iudia on the River hotel | Rama Tours

Ayutthaya, Iudia on the River hotel

Iudia on the River is een smaakvolle, comfortabele en goed uitgeruste accommodatie tussen de oude ruïnes van het grote Siamese koninkrijk Ayutthaya. Het Iudia on the river biedt direct uitzicht op het World Heritage Park.

Kamers
Het hotel beschikt over prachtige kamers waaronder suites met uitzicht op de rivier, standaard- en deluxe kamers met een prachtig uitzicht op erfgoedruïnes,

Faciliteiten

Iudia is van alle gemakken voorzien. Zo vindt u hier een internetcafé, happy hour-terras, charmante Siamese binnenplaatsen en zwembad. Het hotel host regelmatig culturele programma’s om u kennis te laten maken met de geheimen van boeddhistische meditatie, Siamese geschiedenis, antiek, yoga en traditionele Siamese muziek. U komt hier volledig tot rust.

Lees meer
Bangkok, Eastin Makkasan Hotel | Rama Tours

Bangkok, Eastin Makkasan Hotel

Het mooie en moderne Eastin Makkassan Hotel ligt ten noorden van het centrum van Bangkok, niet ver van de luchthaven en vlakbij de bekende winkelstraat Sukhimvit. Op korte afstand van het hotel ligt een halte van de skytrain waardoor u snel bij alle bezienswaardigheden bent.

Kamers

De 280 kamers en suites zijn alle comfortabel, modern en zeer stijlvol ingericht. Tevens beschikt het hotel over een speciale ‘family floor’ met kamers met tussendeuren, een speciaal TV entertainment op de kamer en zelfs een speelkamer waar activiteiten worden georganiseerd. Ook is er een 24-uurs babysitservice.

Faciliteiten

Het hotel biedt een dagelijkse gratis shuttle-service naar het centrum, via een vaststaande route. Na een dag in de warme stad kunt u even afkoelen en helemaal tot rust komen in het grote zwembad op de 10e etage. Hier worden ook lichte snacks en drankjes geserveerd. Voor het avondeten kunt u natuurlijk Bangkok ingaan, of u kunt kiezen voor de heerlijke Thaise keuken in het Garlic & Pepper restaurant.

Meer informatie rondreis Thailand »

Lees meer
Bangkok, Marriott hotel | Rama Tours

Bangkok, Marriott hotel

Het exclusieve Marriott hotel ligt aan de trendy Sukhumvit Road en is een goede uitvalsbasis voor een verkenning van de stad. Door de centrale ligging zijn de belangrijkste bezienswaardigheden binnen korte tijd te bereiken. Daarnaast vindt u, zowel in als net buiten het hotel, tal van voorzieningen en restaurants die uw verblijf nog aangenamer en gemakkelijker maken.

Kamers
De sfeervolle kamers zijn luxe ingericht en van alle gemakken voorzien. Hier kunt u heerlijk bijkomen van de drukte van de stad. Zowel de deluxe als de executive kamers zijn uitstekend en kunnen we van harte aanbevelen.

Faciliteiten
Het hotel beschikt over verscheidene restaurants, allen met hun eigen specialiteiten. Zo vindt u er onder andere een traditioneel Thai restaurant, een steakhouse en een sushi bar. Daarnaast beschikt het hotel over een groot buitenzwembad, een fitness centrum en een rustgevende spa.

Meer informatie rondreis Thailand »

Lees meer
Bangkok, Metropolitan | Rama Tours

Bangkok, Metropolitan

Het stijlvolle Metropolitan hotel is gunstig gelegen in een levendige buurt in Bangkok op slechts enkele minuten van de bekendste winkelstraten van de stad, zoals Siam Centre, MBK (Mah Boon Krong) en Central Silom Complex. Vanuit het hotel kunt u gemakkelijk de verschillende bezienswaardigheden van Bangkok bezoeken.

Kamers
De kamers van dit luxe hotel zijn smaakvol en minimalistisch ingericht met veel natuurlijke elementen en zijn uiteraard van alle gemakken voorzien.

Faciliteiten
Het Metropolitan hotel heeft 2 uitstekende restaurants, waarvan het ene vooral is gespecialiseerd in Thaise specialiteiten en het andere meer is gericht op lichte en gezonde gerechten. Daarnaast is er een exclusieve bar annex restaurant waar met name Mediterrane gerechten worden geserveerd. Het hotel beschikt tevens over een bijzondere spa.

Meer informatie rondreis Thailand »

Lees meer
Bangkok, Nouvo City Hotel | Rama Tours

Bangkok, Nouvo City Hotel

Het moderne boutique hotel Nouvo City is gelegen op slechts 10 minuten loopafstand van de bekende Khaosan Road. Hier vindt u talloze gezellige winkeltjes, marktjes en restaurantjes. De levendige markt Banglumphu vindt u tevens op 10 minuten van het hotel.

Kamers
De kamers zijn van alle gemakken voorzien zoals airconditioning, flatscreentelevisie, wifi, badkamer met douche en toilet, een minibar en thee- en koffiefaciliteiten. De kamers zijn uitgerust met houten vloeren en moderne kunst, wat een sfeervolle uitstraling creëert.

Faciliteiten
Het hotel beschikt over een à-la-carte én buffet restaurant waar zowel Thaise als internationale gerechten worden geserveerd. U kunt volledig tot rust komen bij het rooftop-zwembad, waar u tevens een poolbar vindt. Daarnaast beschikt het Nouvo City hotel over een spa, fitnesscentrum en excursiebalie.

 

Meer informatie rondreis Thailand »

Lees meer
Bangkok, Novotel Fenix Silom | Rama Tours

Bangkok, Novotel Fenix Silom

Het Novotel Fenix Silom ligt op een prachtige lokatie in het centrale stadsdeel Silom in Bangkok, aan Silom road. Het hotel ligt op loopafstand van de Chao Phraya rivier, Charoen Krung road met vele zilverwinkels en reuze gezellige zijstraatjes met lokale marktjes en heerlijke straatstalletjes. Aan de rivier vindt u ook op loopafstand sjieke hotels zoals het majestueuze Shangri La het het beroemde Mandarin Oriental.

Kamers
Dit driesterren hotel beschikt over comfortabele kamers, een restaurant, fitnessruimte en klein zwembad. Beneden, net buiten het hotel vind je in de kelder de hippe night bar Maggie Choo’s.

Faciliteiten 
Vlakbij deze hotels liggen ook een drietal opstapplaatjes voor de publieke boten waarop je voor ongeveer 20 baht een tochtje over de rivier kunt maken, zoals naar China Town, de flower market, de Wat Arun tempel, Wat Pho tempel en het Grand Palace. Bij de meeste van deze opstapplaatsen kun je ook longtail boat huren voor een tochtje over de klongs, de fotogenieke zijkanalen van de machtige Chao Praya, de levensader van Bangkok. In de zijstraten tegenover het hotel ligt een aantal beroemde en gezellige Thaise restaurants van het kaliber Royal Thai cuisine, maar dan voor betaalbare prijzen, zoals het Thanying restaurant en het Ban Chiang restaurant. Vooral voor het eerste is vooraf reserveren aan te bevelen.

Meer informatie rondreis Thailand »

Lees meer
Bangkok, Ramada Plaza Bangkok Menam Riverside hotel | Rama Tours

Bangkok, Ramada Plaza Bangkok Menam Riverside hotel

Het Ramada Plaza Menam Riverside hotel ligt op een zeer centrale plek van Bangkok direct aan de Chao Phraya rivier.

Kamers
Dit volledig rookvrije hotel telt 525 kamers met uitzicht over de rivier of de indrukwekkende skyline van Bangkok. Alle kamers zijn voorzien van alle moderne gemakken zoals minibar, koffie en theefaciliteiten, haardroger enzovoort. ook de badkamers zijn van alle gemakken voorzien.

Faciliteiten
Aan de rivierzijde van het hotel ligt het mooie zwembad met comfortabele ligstoelen en een verdieping hoger is en soort promendadek met wederom ligstoelen. Hier zit en ligt u direct aan de rivier en kunt u genieten van het wel en wee op deze drukbevaren levensader van Bangkok. Voorts is er een goed geoutilleerde fitness ruimte, spa, business centre en geniet u overal in het hotel van gratis wifi.

Meer informatie rondreis Thailand »

Lees meer
Bangkok, Shanghai Mansion | Rama Tours

Bangkok, Shanghai Mansion

De Shanghai mansion is een Chinese boutique hotel in het hart van Chinatown, dat oorspronkelijk in 1892 als warenhuis is gebouwd. Daarna werd het in 1908 omgebouwd tot Bangkok’s eerste Chinese operahuis. Ook is het een tijdje een bioscoop geweest en de voormalige bioscoopzaal wordt nu gebruikt voor feesten en partijen. Sindsdien heeft het pand nog vele bestemmingen gekend totdat het eind jaren 90 van de vorige eeuw in verval begon te raken.

Kamers
In 2005 is het gebouw door de Burasari group opgekocht en met veel gevoel voor smaak en detail omgebouwd tot een prachtig, stijlvol en comfortabel hotel. Het hotel heeft weliswaar geen zwembad of fitness ruimte maar de sfeervolle kamers maken dit meer dan goed.

Faciliteiten
Het historische pand is gevestigd in Yaowarat road, de belangrijkste en drukste straat van Chinatown met veel oude gebouwen met winkeltjes waar men goud, sieraden, specerijen, thee en Chinese geneesmiddelen verkoopt. Ook vindt u in deze straat vele barretjes en dimsum restaurants. Behalve stijlvolle hotelkamers bevindt zich in de Shanghai Mansion ook een erg gezellige bar met elke namiddag en avond live muziek, een geliefde hangout voor expats, lokalen en toeristen.

Meer informatie rondreis Thailand »

Lees meer
Bangkok, Shangri-La hotel | Rama Tours

Bangkok, Shangri-La hotel

Het Shangri-La hotel is een van Bangkoks meest prestigieuze en luxe hotels. Dit vijfsterren hotel ligt op een zeer strategische plek in Bangkok, direct aan de Chao Phraya rivier en op loopafstand van het al even chique Mandarin Oriental hotel, de beroemde Charoen Krung road die in dit gedeelte parallel aan de rivier loopt, vele lokale marktjes zoals de Banrak markt, street food stalls en de geliefde wijk Silom.

Kamers
Het hotel bestaat uit twee vleugels. Aan de rivierzijde van het hotel ligt een aantal prachtige tropische terrassen met ligstoelen en tafeltjes voor een gezellige lunch of diner of een glas heerlijks waarbij je kunt genieten van het bedrijvige leven op de rivier.

Faciliteiten
Het Shangri-La hotel ademt grandeur zonder protserig te zijn. De entree en lobby van het hotel zijn indrukwekkend met een bloementuin van de mooiste orchideeën en enorme ramen vanaf de grond tot aan het hoge plafond met uitzicht op de rivier.  Uiteraard beschikt dit luxe vijfsterren resort over alle faciliteiten: tropisch zwembad, fitness, sauna, spa, gratis wifi en een aantel verrukkelijke restaurants.

Meer informatie rondreis Thailand »

Lees meer
Cha-am, The Regent Cha-am Beach Resort | Rama Tours

Cha-am, The Regent Cha-am Beach Resort

Het luxe Regent Chaam Beach resort ligt direct aan het strand van het gelijknamige rustige badplaatsje Chaam, zo’n 30 kilometer ten noorden van de veel bekendere en drukkere strandplaats Hua Hin.

Kamers
Dit vijfsterren hotel telt 559 kamers verdeeld over twee vleugels. Alle kamers hebben een grootte van 42 vierkante kilometer en beschikken over een ruim balkon. De superior kamers kijken uit de tuin, terwijl de de-luxe kamers zeezicht hebben. Daarnaast zijn er ook nog beach bungalows, meteen aan het strand. Het hotel heeft twee grote zwembaden met voldoende ligbedden rondom. Uiteraard zijn alle kamers luxe ingericht en van alle comfort en gemakken voorzien (wifi, koffiezetapparaat en kluisje). De badkamers zijn in vergelijking met de kamer wat klein uitgevallen en hebben geen bad maar een handige inloopdouche.

Faciliteiten
Het hotel ligt op een enorm terrein van wel 100 hectare met mooie tuinen en weg van alle drukte. Je komt hier heerlijk tot rust. Er zijn natuurlijk meerdere restaurants waaronder het Italiaanse Peppito, waar je terecht kunt voor heerlijke pizza’s en spaghetti’s. Het ontbijt is zeer uitgebreid.

Meer informatie rondreis Thailand »

Lees meer
Ayutthaya, Iudia on the River hotel | Rama Tours

Ayutthaya, Iudia on the River hotel

Iudia on the River is een smaakvolle, comfortabele en goed uitgeruste accommodatie tussen de oude ruïnes van het grote Siamese koninkrijk Ayutthaya. Het Iudia on the river biedt direct uitzicht op het World Heritage Park.

Kamers
Het hotel beschikt over prachtige kamers waaronder suites met uitzicht op de rivier, standaard- en deluxe kamers met een prachtig uitzicht op erfgoedruïnes,

Faciliteiten

Iudia is van alle gemakken voorzien. Zo vindt u hier een internetcafé, happy hour-terras, charmante Siamese binnenplaatsen en zwembad. Het hotel host regelmatig culturele programma’s om u kennis te laten maken met de geheimen van boeddhistische meditatie, Siamese geschiedenis, antiek, yoga en traditionele Siamese muziek. U komt hier volledig tot rust.

Lees meer
Bangkok, Eastin Makkasan Hotel | Rama Tours

Bangkok, Eastin Makkasan Hotel

Het mooie en moderne Eastin Makkassan Hotel ligt ten noorden van het centrum van Bangkok, niet ver van de luchthaven en vlakbij de bekende winkelstraat Sukhimvit. Op korte afstand van het hotel ligt een halte van de skytrain waardoor u snel bij alle bezienswaardigheden bent.

Kamers

De 280 kamers en suites zijn alle comfortabel, modern en zeer stijlvol ingericht. Tevens beschikt het hotel over een speciale ‘family floor’ met kamers met tussendeuren, een speciaal TV entertainment op de kamer en zelfs een speelkamer waar activiteiten worden georganiseerd. Ook is er een 24-uurs babysitservice.

Faciliteiten

Het hotel biedt een dagelijkse gratis shuttle-service naar het centrum, via een vaststaande route. Na een dag in de warme stad kunt u even afkoelen en helemaal tot rust komen in het grote zwembad op de 10e etage. Hier worden ook lichte snacks en drankjes geserveerd. Voor het avondeten kunt u natuurlijk Bangkok ingaan, of u kunt kiezen voor de heerlijke Thaise keuken in het Garlic & Pepper restaurant.

Meer informatie rondreis Thailand »

Lees meer
Bangkok, Marriott hotel | Rama Tours

Bangkok, Marriott hotel

Het exclusieve Marriott hotel ligt aan de trendy Sukhumvit Road en is een goede uitvalsbasis voor een verkenning van de stad. Door de centrale ligging zijn de belangrijkste bezienswaardigheden binnen korte tijd te bereiken. Daarnaast vindt u, zowel in als net buiten het hotel, tal van voorzieningen en restaurants die uw verblijf nog aangenamer en gemakkelijker maken.

Kamers
De sfeervolle kamers zijn luxe ingericht en van alle gemakken voorzien. Hier kunt u heerlijk bijkomen van de drukte van de stad. Zowel de deluxe als de executive kamers zijn uitstekend en kunnen we van harte aanbevelen.

Faciliteiten
Het hotel beschikt over verscheidene restaurants, allen met hun eigen specialiteiten. Zo vindt u er onder andere een traditioneel Thai restaurant, een steakhouse en een sushi bar. Daarnaast beschikt het hotel over een groot buitenzwembad, een fitness centrum en een rustgevende spa.

Meer informatie rondreis Thailand »

Lees meer
Bangkok, Metropolitan | Rama Tours

Bangkok, Metropolitan

Het stijlvolle Metropolitan hotel is gunstig gelegen in een levendige buurt in Bangkok op slechts enkele minuten van de bekendste winkelstraten van de stad, zoals Siam Centre, MBK (Mah Boon Krong) en Central Silom Complex. Vanuit het hotel kunt u gemakkelijk de verschillende bezienswaardigheden van Bangkok bezoeken.

Kamers
De kamers van dit luxe hotel zijn smaakvol en minimalistisch ingericht met veel natuurlijke elementen en zijn uiteraard van alle gemakken voorzien.

Faciliteiten
Het Metropolitan hotel heeft 2 uitstekende restaurants, waarvan het ene vooral is gespecialiseerd in Thaise specialiteiten en het andere meer is gericht op lichte en gezonde gerechten. Daarnaast is er een exclusieve bar annex restaurant waar met name Mediterrane gerechten worden geserveerd. Het hotel beschikt tevens over een bijzondere spa.

Meer informatie rondreis Thailand »

Lees meer
Bangkok, Nouvo City Hotel | Rama Tours

Bangkok, Nouvo City Hotel

Het moderne boutique hotel Nouvo City is gelegen op slechts 10 minuten loopafstand van de bekende Khaosan Road. Hier vindt u talloze gezellige winkeltjes, marktjes en restaurantjes. De levendige markt Banglumphu vindt u tevens op 10 minuten van het hotel.

Kamers
De kamers zijn van alle gemakken voorzien zoals airconditioning, flatscreentelevisie, wifi, badkamer met douche en toilet, een minibar en thee- en koffiefaciliteiten. De kamers zijn uitgerust met houten vloeren en moderne kunst, wat een sfeervolle uitstraling creëert.

Faciliteiten
Het hotel beschikt over een à-la-carte én buffet restaurant waar zowel Thaise als internationale gerechten worden geserveerd. U kunt volledig tot rust komen bij het rooftop-zwembad, waar u tevens een poolbar vindt. Daarnaast beschikt het Nouvo City hotel over een spa, fitnesscentrum en excursiebalie.

 

Meer informatie rondreis Thailand »

Lees meer
Bangkok, Novotel Fenix Silom | Rama Tours

Bangkok, Novotel Fenix Silom

Het Novotel Fenix Silom ligt op een prachtige lokatie in het centrale stadsdeel Silom in Bangkok, aan Silom road. Het hotel ligt op loopafstand van de Chao Phraya rivier, Charoen Krung road met vele zilverwinkels en reuze gezellige zijstraatjes met lokale marktjes en heerlijke straatstalletjes. Aan de rivier vindt u ook op loopafstand sjieke hotels zoals het majestueuze Shangri La het het beroemde Mandarin Oriental.

Kamers
Dit driesterren hotel beschikt over comfortabele kamers, een restaurant, fitnessruimte en klein zwembad. Beneden, net buiten het hotel vind je in de kelder de hippe night bar Maggie Choo’s.

Faciliteiten 
Vlakbij deze hotels liggen ook een drietal opstapplaatjes voor de publieke boten waarop je voor ongeveer 20 baht een tochtje over de rivier kunt maken, zoals naar China Town, de flower market, de Wat Arun tempel, Wat Pho tempel en het Grand Palace. Bij de meeste van deze opstapplaatsen kun je ook longtail boat huren voor een tochtje over de klongs, de fotogenieke zijkanalen van de machtige Chao Praya, de levensader van Bangkok. In de zijstraten tegenover het hotel ligt een aantal beroemde en gezellige Thaise restaurants van het kaliber Royal Thai cuisine, maar dan voor betaalbare prijzen, zoals het Thanying restaurant en het Ban Chiang restaurant. Vooral voor het eerste is vooraf reserveren aan te bevelen.

Meer informatie rondreis Thailand »

Lees meer
Bangkok, Ramada Plaza Bangkok Menam Riverside hotel | Rama Tours

Bangkok, Ramada Plaza Bangkok Menam Riverside hotel

Het Ramada Plaza Menam Riverside hotel ligt op een zeer centrale plek van Bangkok direct aan de Chao Phraya rivier.

Kamers
Dit volledig rookvrije hotel telt 525 kamers met uitzicht over de rivier of de indrukwekkende skyline van Bangkok. Alle kamers zijn voorzien van alle moderne gemakken zoals minibar, koffie en theefaciliteiten, haardroger enzovoort. ook de badkamers zijn van alle gemakken voorzien.

Faciliteiten
Aan de rivierzijde van het hotel ligt het mooie zwembad met comfortabele ligstoelen en een verdieping hoger is en soort promendadek met wederom ligstoelen. Hier zit en ligt u direct aan de rivier en kunt u genieten van het wel en wee op deze drukbevaren levensader van Bangkok. Voorts is er een goed geoutilleerde fitness ruimte, spa, business centre en geniet u overal in het hotel van gratis wifi.

Meer informatie rondreis Thailand »

Lees meer
Bangkok, Shanghai Mansion | Rama Tours

Bangkok, Shanghai Mansion

De Shanghai mansion is een Chinese boutique hotel in het hart van Chinatown, dat oorspronkelijk in 1892 als warenhuis is gebouwd. Daarna werd het in 1908 omgebouwd tot Bangkok’s eerste Chinese operahuis. Ook is het een tijdje een bioscoop geweest en de voormalige bioscoopzaal wordt nu gebruikt voor feesten en partijen. Sindsdien heeft het pand nog vele bestemmingen gekend totdat het eind jaren 90 van de vorige eeuw in verval begon te raken.

Kamers
In 2005 is het gebouw door de Burasari group opgekocht en met veel gevoel voor smaak en detail omgebouwd tot een prachtig, stijlvol en comfortabel hotel. Het hotel heeft weliswaar geen zwembad of fitness ruimte maar de sfeervolle kamers maken dit meer dan goed.

Faciliteiten
Het historische pand is gevestigd in Yaowarat road, de belangrijkste en drukste straat van Chinatown met veel oude gebouwen met winkeltjes waar men goud, sieraden, specerijen, thee en Chinese geneesmiddelen verkoopt. Ook vindt u in deze straat vele barretjes en dimsum restaurants. Behalve stijlvolle hotelkamers bevindt zich in de Shanghai Mansion ook een erg gezellige bar met elke namiddag en avond live muziek, een geliefde hangout voor expats, lokalen en toeristen.

Meer informatie rondreis Thailand »

Lees meer
Bangkok, Shangri-La hotel | Rama Tours

Bangkok, Shangri-La hotel

Het Shangri-La hotel is een van Bangkoks meest prestigieuze en luxe hotels. Dit vijfsterren hotel ligt op een zeer strategische plek in Bangkok, direct aan de Chao Phraya rivier en op loopafstand van het al even chique Mandarin Oriental hotel, de beroemde Charoen Krung road die in dit gedeelte parallel aan de rivier loopt, vele lokale marktjes zoals de Banrak markt, street food stalls en de geliefde wijk Silom.

Kamers
Het hotel bestaat uit twee vleugels. Aan de rivierzijde van het hotel ligt een aantal prachtige tropische terrassen met ligstoelen en tafeltjes voor een gezellige lunch of diner of een glas heerlijks waarbij je kunt genieten van het bedrijvige leven op de rivier.

Faciliteiten
Het Shangri-La hotel ademt grandeur zonder protserig te zijn. De entree en lobby van het hotel zijn indrukwekkend met een bloementuin van de mooiste orchideeën en enorme ramen vanaf de grond tot aan het hoge plafond met uitzicht op de rivier.  Uiteraard beschikt dit luxe vijfsterren resort over alle faciliteiten: tropisch zwembad, fitness, sauna, spa, gratis wifi en een aantel verrukkelijke restaurants.

Meer informatie rondreis Thailand »

Lees meer
Cha-am, The Regent Cha-am Beach Resort | Rama Tours

Cha-am, The Regent Cha-am Beach Resort

Het luxe Regent Chaam Beach resort ligt direct aan het strand van het gelijknamige rustige badplaatsje Chaam, zo’n 30 kilometer ten noorden van de veel bekendere en drukkere strandplaats Hua Hin.

Kamers
Dit vijfsterren hotel telt 559 kamers verdeeld over twee vleugels. Alle kamers hebben een grootte van 42 vierkante kilometer en beschikken over een ruim balkon. De superior kamers kijken uit de tuin, terwijl de de-luxe kamers zeezicht hebben. Daarnaast zijn er ook nog beach bungalows, meteen aan het strand. Het hotel heeft twee grote zwembaden met voldoende ligbedden rondom. Uiteraard zijn alle kamers luxe ingericht en van alle comfort en gemakken voorzien (wifi, koffiezetapparaat en kluisje). De badkamers zijn in vergelijking met de kamer wat klein uitgevallen en hebben geen bad maar een handige inloopdouche.

Faciliteiten
Het hotel ligt op een enorm terrein van wel 100 hectare met mooie tuinen en weg van alle drukte. Je komt hier heerlijk tot rust. Er zijn natuurlijk meerdere restaurants waaronder het Italiaanse Peppito, waar je terecht kunt voor heerlijke pizza’s en spaghetti’s. Het ontbijt is zeer uitgebreid.

Meer informatie rondreis Thailand »

Lees meer
Ao Phang-nga National Park | Rama Tours

Ao Phang-nga National Park

Het Ao Phang-nga National Park is eigenlijk een Marine Park in het zuiden van Thailand en bestaat uit twee eilanden. Het bekendste eiland is het ‘James Bond’ eiland. De echte namen van deze eilanden zijn Khao Phing Kan en Khao Tapu Phang Nga. In het park kunt u een aantal grotten bezoeken, snorkelen of per boot de diverse eilandjes bezoeken die zich in die park bevinden.

Meer informatie rondreis Thailand »

Lees meer
Ayutthaya | Rama Tours

Ayutthaya

Ayutthaya ligt op ongeveer één uur rijden ten noorden van Bangkok. Het is een van de oudste koningssteden van Thailand en u vindt er prachtige historische tempels en ruïnes. Een wandeling of rondrit per tuk tuk door deze stad doet oude tijden herleven, u waant zich in de tijd van het oude Siam. Het is ook leuk om Ayutthaya per fiets te ontdekken! Het is een echte aanrader om bij zonsondergang een boottocht te maken; u kunt dan magnifieke plaatjes schieten van een aantal mooie tempels.

Meer informatie rondreis Thailand »

Lees meer
Bangkok | Rama Tours

Bangkok

Bangkok is de hoofdstad van Thailand en tevens één van de grootste en meest bruisende metropolen van Azië. De stad wordt doorkruist door de machtige Chao Praya rivier en haar vele zijrivieren, de klongs. De beroemde bezienswaardigheden zoals het indrukwekkende Grand Palace, de mooie tempels Wat Arun en Wat Po, groene parken, gezellige markten en grote winkelcentra maken Bangkok tot één van de meest fascinerende steden ter wereld. Het leven in Bangkok is hectisch, tuktuks en overvolle bussen rijden heen en weer en brommertjes razen u aan beide zijden voorbij. De geuren en geluiden die u tegemoet komen tijdens een eerste kennismaking met deze metropool zijn overweldigend, maar onvergetelijk!

Meer informatie rondreis Thailand »

Lees meer
Cha-Am | Rama Tours

Cha-Am

De badplaats Cha-Am ligt op ongeveer 200 km van Bangkok en op zo’n 30 kilometer van de badplaats Hua Hin. Cha-Am staat bekend om zijn mooie stranden waar u heerlijk tot rust kunt komen na een bezoek aan Bangkok. De badplaats heeft voor ieder wat wils en daarom geschikt voor stelletjes, families met kinderen én senioren. Ook inwoners van Bangkok komen hier graag voor een weekendje weg.

Meer informatie rondreis Thailand »

Lees meer
Chiang Mai | Rama Tours

Chiang Mai

Chiang Mai, ‘de Roos van het Noorden’, is de hoofdstad van Noord Thailand. Het is een vrij grote stad, maar straalt de betrekkelijke rust uit van de provincie. Chiang Mai staat bekend om de vele prachtige tempels en gebouwen in de traditionele ‘Lanna Style’. Tevens heeft de stad haar eigen taal, dans en gerechten. Een kookcursus is een ideale manier om kennis te maken met de Thaise keuken! De dagelijkse, sprankelende avondmarkt is dé plek om uw (souvenirs) inkopen te doen

Meer informatie rondreis Thailand »

Lees meer
Chiang Rai | Rama Tours

Chiang Rai

Chiang Rai is een klein plaatsje in het noorden van Thailand. U kunt hier een bezoek brengen aan de gezellige avondmarkt waar u diverse souvenirs, tassen en sieraden kunt kopen. Deze souvenirs worden met de hand gemaakt door de bergvolkeren. Ook kunt u een uitstapje maken naar o.a. The Golden Triangle, het meest noordelijke punt van Thailand. Hier ontmoeten 3 landen elkaar, namelijk Thailand, Laos en Myanmar. U kunt hier een boottocht maken van 1 dag over de Mekong River. U stopt dan o.a. bij Don Sao Island in Laos en kunt u een Laotiaanse markt bezoeken. Ook het ‘House of Opium’ vindt u bij de Golden Triangle. In dit museum vindt u informatie over de opiumhandel in de Golden Triangle. Tevens kunt u de grens met Myanmar oversteken en daar een lokale markt bezoeken.

Meer informatie rondreis Thailand »

Lees meer
Doi Inthanon National Park | Rama Tours

Doi Inthanon National Park

Doi Inthanon is met 2,565 m. de hoogste berg van Thailand en ligt in het noorden van Thailand en ligt op circa 60 km van Chiang Mai. Omdat de berg 2,565 m. hoog is, is het hier vaak koud en mistig, vooral op de top. In de winter ligt de temperatuur vaak onder nul en zelfs in de zomer kan het op de top nog vriezen! U kunt in het park vogels spotten, grotten bezoeken en onder andere de Mae Klang waterval bezichtigen. Ook bevinden zich hier diverse dorpjes van bergstammen zoals de Khun Ya Noi H’mong en de Ban Mae Ab Nai Karen.

Meer informatie rondreis Thailand »

Lees meer
Erawan National Park | Rama Tours

Erawan National Park

Het Erawan National Park beslaat ongeveer 550 km² en ligt vlakbij Kanchanaburi. Het park is bekend om de prachtige Erawan waterval, kalksteengebergtes en grotten. De Erawan waterval heeft 7 terrassen en het water valt wel 1.500 meter naar beneden! De omgeving is schitterend met tropische begroeiing zoals orchideeën. Er gaat een wandelpad tot aan het 6e terras van de waterval en vanaf daar kunt omhoog ‘klimmen’ naar het bovenste terras.

Meer informatie rondreis Thailand »

Lees meer
Hua Hin | Rama Tours

Hua Hin

Hua Hin is de oudste badplaats van Thailand. Van oudsher komt de Thaise bevolking en de Koninklijke familie hier naar toe om zelf vakantie te vieren. Doordat Hua Hin niet ver van Bangkok ligt, is het een ideale plek om uw rondreis met een korte strandvakantie af te sluiten. Hua Hin heeft een gezellige en authentieke kern met een vissershaven, de klokkentoren en de sfeervolle avondmarkt. Probeert u hier eens een lokaal visgerecht, bereid met de meest verse vis, vaak nog op dezelfde dag gevangen!

Meer informatie rondreis Thailand »

Lees meer
Kanchanaburi/River Kwai | Rama Tours

Kanchanaburi/River Kwai

Kanchanaburi is vooral bekend vanwege de beroemde ‘Bridge over the River Kwai’. De omgeving is prachtig met brede rivieren, groene oerwouden, watervallen en grotten. Maar het gebied is ook historisch van groot belang. Tijdens de Tweede Wereldoorlog werkten hier duizenden krijgsgevangenen onder erbarmelijke omstandigheden aan de Birma spoorlijn. Velen vonden daarbij de dood. Wanneer u een bezoek brengt aan het spoorwegmuseum, de beroemde brug en begraafplaats krijgt u een goed beeld wat zich in deze gruwelijke periode heeft afgespeeld.

Meer informatie rondreis Thailand »

Lees meer

ZELF ZOEKEN? DAT KAN!

Zoek hier tussen al onze bestemmingen.

Rama Tours Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven van de laatste
weetjes? Meld u dan nu aan!
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.