Rama Tours

Danum Valley, Borneo Rainforest lodge

De Borneo Rainforest Lodge is de enige lodge in Danum Valley en ligt direct aan de snelstromende rivier die deze vallei haar naam heeft gegeven. De lodge is geheel opgetrokken uit lokale natuurlijke materialen en bevindt zich in een van de mooiste regenwouden ter wereld. De dichte jungle biedt een enorme rijkdom aan tropische flora en fauna. Tijdens uw verblijf maakt u wandelingen door de omringende natuur waarbij uw gids u zal attenderen op geneeskrachtige en giftige planten, mooie bloemen en de unieke diersoorten die hier nog volop voorkomen. U maakt ook avondwandelingen en een night safari per auto waarbij u kennis maakt met het leven van de dieren die alleen ‘s nachts actief zijn. Een andere onvergetelijke activiteit is een tocht stroomafwaarts per binnenband over de Danum rivier, waarbij u kunt genieten van de enorme woudreuzen waar u onderdoor vaart.

Kamers

De 24 kamers van de lodge zijn gebouwd in chalet stijl en voorzien van een eigen badkamer, fan en veranda met uitzicht over de rivier.  De deluxe kamers zijn nieuwer en groter dan de standaard kamers. Tevens beschikken sommige deluxe kamers over een privé buitenbad op het balkon. De kamers die hier niet over beschikken zijn voorzien van een “day bed” op het balkon.

Faciliteiten

Tijdens uw verblijf zijn alle maaltijden inbegrepen. In het restaurant worden zowel Aziatische als westerse gerechten geserveerd. In de bar kunt u genieten van drankjes en snacks. In het Danum Valley Field Centre kunt u zich verdiepen in de specifieke kenmerken van dit nationale park.  De locatie van deze accommodatie maakt een verblijf hier echter wel uniek omdat u bij een verblijf de mogelijkheid heeft om de ongelooflijke diversiteit van de jungle te leren kennen.

Meer informatie rondreis Sabah»

  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voorbeeldreizen met dit hotel

Danum Valley, Borneo Rainforest lodge | Rama Tours

Danum Valley, Borneo Rainforest lodge

De Borneo Rainforest Lodge is de enige lodge in Danum Valley en ligt direct aan de snelstromende rivier.

Lees meer
Danum Valley, Borneo Rainforest lodge | Rama Tours

Danum Valley, Borneo Rainforest lodge

De Borneo Rainforest Lodge is de enige lodge in Danum Valley en ligt direct aan de snelstromende rivier.

Lees meer