Rama Tours
Myanmar

Rondreizen Myanmar

Wat ons betreft zijn ‘magisch’ en ‘mysterieus’ de woorden die Myanmar, het vroegere Birma, het best omschrijven. En een prettige bijkomstigheid is dat Myanmar nog relatief weinig door toeristen wordt bezocht. Dit komt doordat de grenzen lang gesloten waren voor de buitenwereld. Wanneer u een rondreis door Myanmar maakt, dan zult u zich verwonderen over de schitterende monumenten en de ongerepte natuur. Maar naast alle pracht en praal zijn ook de vriendelijkheid en behulpzaamheid van de bevolking onlosmakelijk met de cultuur van dit land verbonden. Als u een individuele rondreis door Myanmar wilt maken dan helpen wij u graag om deze samen te stellen! Ook hebben wij alvast drie Myanmar reizen uitgewerkt om u een goed beeld van dit bijzondere land te geven; deze kunt u onderstaand bekijken.

Meer lezen
Ga naar voorbeeldreizen Reisvoorstel aanvragen

Voorbeeldreizen

Hoogtepunten rondreis Myanmar

Zelf omschrijven wij Myanmar graag als de ‘schone slaapster’ van Azië. Het land heeft ongekend veel bezienswaardigheden. Daarom is een rondreis door Myanmar van twee of drie weken zeer aan te raden. Het is uiteraard ook mogelijk om in een korter tijdsbestek de meest voorname hoogtepunten te bezoeken.

Een absoluut hoogtepunt is de betoverende stad Yangon. Naast het feit dat het een erg gezellige en mooie stad is, vindt u hier de 2,5 duizend jaar oude Shwedagon Pagode. Deze pagode is oogstrelend en geheel in goud gehuld, daarnaast zijn er ook nog eens 4.350 diamanten in het bouwwerk verwerkt. In combinatie met een zonsopkomst of zonsondergang geeft dit een buitengewoon mooi schouwspel van kleuren en licht.

Een andere bezienswaardigheid die u absoluut niet mag missen is Bagan (Pagan), de oude hoofdstad van het land. In Bagan zijn duizenden pagodes gebouwd, die het landschap een surrealistische sfeer geven. U kunt en hoeft natuurlijk niet alle tempels en pagodes te bezoeken, maar een aantal hiervan mag u zeker niet missen. Uiteraard vertellen wij u hier tijdens het samenstellen van een rondreis door Myanmar graag meer over!

Tot slot raden wij u ook sterk aan om een bezoek te brengen aan het Inle-meer, onder andere bekend van de “één benige” roeiers. Deze roeiers klemmen hun roeispaan tussen een hand en een been. Verder vindt u hier drijvende dorpen en zelfs drijvende boomgaarden. U zult uw ogen uitkijken!

Myanmar reizen van Rama Tours

Wij hebben een aantal voorbeelden van Myanmar reizen samengesteld die u op deze website kunt vinden, maar onze specialiteit is het op maat uitwerken van individuele rondreizen. Wij kunnen zeer gericht advies over Myanmar geven aangezien wij zelf alle hoogtepunten en hotels hebben bezocht.

Wilt u een rondreis door Myanmar maken? Geef ons uw wensen, voorkeuren en budget door, dan gaan wij graag samen met u aan de slag om een fantastische reis te plannen! Mocht u nog vragen hebben over onze organisatie of over een individuele rondreis door Myanmar, neem dan gerust even contact met ons op!

Reisvoorstel aanvragen

ZELF ZOEKEN? DAT KAN!

Zoek hier tussen al onze bestemmingen.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op en wij adviseren u graag: 020-6734773 of info@ramatours.nl

Recensies

Rama Tours Holland wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.2 uit 10 op basis van 92 beoordelingen

Rama Tours Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven van de laatste
weetjes? Meld u dan nu aan!
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.