Rama Tours
Indonesië

Rondreis Indonesië

Eigenlijk zou iedereen die van reizen houdt een keer een rondreis door Indonesië moeten maken, want Indonesië is misschien wel het meest fascinerende en afwisselende land op aarde. De Indonesische archipel bestaat uit meerdere eilandgroepen. De bekendste eilanden zijn Bali, Java, Sumatra, Lombok, Sulawesi, de Kleine Sunda eilanden, Papua, de Molukken en Kalimantan (het Indonesische deel van Borneo). Alle eilanden, groot en klein, worden gekenmerkt door een eigen geschiedenis, cultuur, flora en fauna. In de loop van de tijd hebben vele volkeren in Indonesië voet aan land gezet, waardoor een grote diversiteit is ontstaan op cultureel en religieus vlak. Bent u geïnteresseerd? Een individuele rondreis door Indonesië regelt u gemakkelijk via Rama Tours en is de ideale manier om het maximale uit uw vakantie te halen. Bekijk onderstaand ons ruime aanbod Indonesië reizen!

Meer lezen
Ga naar voorbeeldreizen Reisvoorstel aanvragen

Selecteer een eiland

Maak hier een keuze uit onze voorbeeldreizen.
Meerdere keuzes mogelijk.

Laden...
LEGEN

Individuele rondreis Indonesië

Tijdens uw rondreis door Indonesië zult u versteld staan van de vele culturen die het land verrijken. Denk alleen al aan de Balinezen, Bataks, Javanen en Ambonezen. Een individuele rondreis is de ideale manier om op uw eigen tempo kennis te maken met deze verschillende culturen. U bepaalt dan helemaal zelf op welk moment u de verschillende eilanden bezoekt en welke activiteiten u daar gaat ondernemen. Vergeet ook niet om naast de tempels en paleizen, ook voldoende oog te hebben voor de prachtige en ongerepte natuur die Indonesië rijk is.

Hoogtepunten rondreis Indonesië

Typische hoogtepunten van een rondreis door Indonesië zijn bijvoorbeeld de Borobudur en Prambanan op Java, het schildersdorpje Ubud en de tropische stranden op Bali, de Toraja hooglanden op Sulawesi, de orang-oetans op Sumatra en Kalimantan en de Komodovaranen en kratermeren van Flores. Wie tijdens een tocht door de jungle kennis wil maken met inheemse stammen, mag ook zeker Papua niet overslaan en wie op zoek is naar de mooiste stranden, kan zijn hart ophalen op Lombok, Bali, Sumatra en de Molukken. U merkt het, er is heel veel te beleven in Indonesië en u zult nooit alles in één reis kunnen vatten. Bedenk daarom vooraf wat er allemaal zeker niet aan uw reis mag ontbreken. Onze reisspecialisten kunnen vervolgens in overleg met u een reisplan op maat maken.

Indonesië reizen van Rama Tours

Op onze website staan een aantal Indonesië reizen die wij hebben samengesteld, maar uiteraard kunt u zelf een rondreis door Indonesië samenstellen. Onze reisspecialisten hebben alle bezienswaardigheden en alle accommodaties die op onze website staan zelf bezocht. Er is altijd een specialist die u perfect kan adviseren! Geef uw wensen en uw budget aan ons door en wij zullen, samen met u, uw droomreis samenstellen. Overwegingen die hierbij belangrijk zijn, zijn bijvoorbeeld welke Indonesische eilanden u wilt bezoeken, de reisduur en reisperiode, of u in luxe of in reguliere accommodaties wilt verblijven en in welke verhouding u cultuur, natuur en andere activiteiten wilt combineren. Schroom niet om contact met ons op te nemen wanneer u nog vragen heeft over een rondreis door Indonesië!

Reisvoorstel aanvragen

ZELF ZOEKEN? DAT KAN!

Zoek hier tussen al onze bestemmingen.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op en wij adviseren u graag: 020-6734773 of info@ramatours.nl

Recensies

87 mensen beoordelen Rama Tours Holland gemiddeld met een 9.1  / 10

Rama Tours Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven van de laatste
weetjes? Meld u dan nu aan!
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.