Rama Tours

Introductie

De onderstaande rondreis is een voorbeeld van een individuele reis door India en kan naar wens worden aangepast.

Tijdens deze twee weken durende rondreis bezoekt u de hoogtepunten van Rajasthan. U overnacht in sprookjesachtige paleizen en forten die zijn omgebouwd tot luxe hotels. De rondreis gaat langs de metropool Delhi, Agra met haar fantastische Taj Mahal, ‘pink city’ Jaipur, Bikaner met haar imposante fort, de ‘blauwe’ stad Jodhpur en sprookjesachtig Udaipur. Naast uw auto met chauffeur zijn ook een gids en uw entreegelden inclusief.

Stel uw rondreis samen »

Landkaart

  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Uw reis van dag tot dag

Dag 1 : Vertrek uit Amsterdam

Vlucht Amsterdam-Delhi

Dag 2 : Delhi

Aankomst op de luchthaven van Delhi waar u wordt opgewacht door een vertegenwoordiger van onze lokale agent ter plaatse. Hij zal u begeleiden naar uw hotel, waar u kunt bijkomen/slapen na de vlucht.

Vandaag verkent u de stad. U begint met een city tour door Oud-Delhi, bestaande uit een wirwar van straatjes, mensen, fietsen, karren en koeien. Alle geuren en kleuren van India zijn nadrukkelijk aanwezig in deze gezellige en chaotische drukte. De markt Chandni Chwok is hier een goed voorbeeld van. In de oude stad staan nog veel gebouwen uit het oude Moghulse rijk. Een van de bekendste is het Rode Fort, gebouwd in opdracht van Shah Jahan en de Qutab Minar, gebouwd ter ere van de komst van de Islam in India. Ook bezoekt u de moskee Jama Mashjid. Vervolgens maakt u een city tour door New Delhi: de Humayuns tombe, de India Gate (oorlogsmonument) en Raj Ghat

Dag 3 : Delhi-Agra

Na het ontbijt transfer, via ‘Baby Taj’ naar Agra. U heeft de rest van de dag ter vrije besteding.

Dag 4 : Agra

Na het ontbijt brengt u een bezoek aan de wereldberoemde Taj Mahal. Het enorme oppervlak van het gebouw en de prachtige symmetrie, het schitterende marmer en de reflectie ervan in het water is werkelijk adembenemend. Niet voor niets staat de Taj op de lijst van de moderne zeven wereldwonderen. ’s Middags bekijkt u het Agra Fort (gemaakt van rode zandsteen) en bezoekt u het Moeder Teresa charity home.

Dag 5 : Agra-Jaipur

Na het ontbijt transfer naar Jaipur. Onderweg bezoekt u Fatehpur Sikri. De “spookstad” Fatehpur Sikri ligt op ongeveer 40 kilometer afstand van Agra en is gebouwd door keizer Akbar in 1569 en 15 jaar later alweer verlaten wegens tekort aan waterbronnen.

Jaipur staat ook wel bekend als de roze stad, Pink City, en is de hoofdstad van Rajastahan. Een eeuw geleden heeft de stad zijn roze kleur gekregen, ter ere van een bezoekende prins en heeft sindsdien zijn kleur behouden.

Aan het einde van de middag gaat u in de bioscoop de Raja Mandir een heuse Bollywood film bekijken. Een hindi-film in Jaipur is echt een Indiase ervaring,

Niet alleen de film is spectaculair maar ook het publiek dat aan het klappen, zingen en fluiten is tijdens de voorstelling.

Dag 6 : Jaipur

Even buiten Jaipur ligt het Amber Fort in de Aravali Hills, waar u vandaag een bezoek aan brengt. Vanaf het fort heeft u een prachtig uitzicht over de heuvels. In de middag gaat u naar de Laxmi Narayan tempel, het observatorium en de paleistuinen van Sisodia Rani ka Bagh. ’s Middags maakt u een city tour. Het City Palace in het hart van de oude stad is een mix van Rajasthan en Moghul architectuur. Het Paleis der Winden (Hawa Mahal), een vijf verdiepingen tellend gebouw van roze zandsteen heeft erg veel ramen die de hoofdweg van de stad overkijken en was oorspronkelijk gebouwd om de hofdames het dagelijks leven te laten bekijken. Ook bezoekt u de Jantar Mantar, een collectie van architectonische astrologische voorwerpen.

Dag 7 : Jaipur-Bikaner

Transfer naar Bikaner. De middag heeft u ter vrije besteding.

Bikaner is omgeven door indrukwekkende stadsmuren en huist een groot fort met oude paleizen, tempels en moskee daterend uit de 16de eeuw.

Dag 8 : BIkaner

De ochtend besteedt u aan een bezoek aan het Junargarh Fort. Het Junargarh fort is gebouwd door Raja Rai Singh en is zeer indrukwekkend met zijn hoge ramen en rijen balkons. Een enorme doorgang leidt naar de Joramal Temple. Hierna bezoekt u het National Camel Research Center waar 230 kamelen leven en de Karni Mata Temple of ook wel ‘rattentempel’ genoemd. De tempel wordt bevolkt door grote getale (zwarte) ratten die door de lokale bevolking vereerd worden.

Dag 9 : Bikaner-Jodhpur

Transfer naar Jodhpur.

Jodhpur is de toegangspoort tot de Thar Woestijn en de tweede grootste stad in Rajasthan. Het wordt ook wel de blauwe stad genoemd omdat de huizen traditioneel getrouw indigo worden geschilderd.

Dag 10 : Jodhpur

Vandaag brengt u een bezoek aan het Mehrangarh fort, gelegen op een 150 meter hoge heuvel. Dit fort is gebouwd door Rao Jodha in 1459, u vindt hier diverse paleizen, galerieën, een museum en tempels. Vervolgens brengt u een bezoek aan het Jaswant Thada monument. Ook de Clock tower, de Sadar markt en het Flower paleis zijn zeer de moeite waard.
’s Middags maakt u een excursie per jeep naar de Bishnoi dorpjes. De Bishnoi is een gemeenschap in Rajasthan die bekend staat om het rijke culturele, typisch Rajasthaanse leven en hun liefde voor natuur en dieren. De jeep safari leidt u door deze traditionele dorpjes met hun lokale gebruiken, handwerken, schoenmakers, pottenbakkerijen en weverijen.

Dag 11 : Jodhpur-Udaipur

Transfer naar Udaipur door de Aravalli heuvels, het oudste bergketen ter wereld. (ca. 5-6 uren rijden). De weg is prachtig en gaat dwars door kleurrijke dorpjes, langs boerderijtjes en openlucht schooltjes. Onderweg maakt u een stop bij Ranakpur. Het schitterende tempelcomplex van Ranakpur ligt midden in de groene natuur en is één van de belangrijkste en grootste Jaïn heiligdommen in India. De tempel bestaat uit 29 zalen met 1444 marmeren zuilen, ieder afzonderlijk bewerkt.

Udaipur wordt ook wel het Venetië van het oosten genoemd omdat het is gebouwd langs drie meren en omgeven door groene heuvels. De schitterende paleizen, tuinen, ghats, tempels en witte huizen geven Udaipur een sprookjesachtige en romantische sfeer. Wandelend door de kleine, smalle straatjes snuift u de geuren op van deze bijzondere stad en ziet u de lokale vrouwen gekleed in haar prachtige kleurrijke sari’s met mooie sieraden.

Dag 12 : Udaipur

‘s ochtends kunt door het kleurrijke Udaipur wandelen en bezoekt u het City Palace, het grootste in Rajasthan en de Jagdish Temple bekend vanwege de olifantenafbeeldingen. Net buiten de oude stad ligt de mooie Saheliyon Ki Bari tuin. In vroeger tijden was deze tuin alleen toegankelijk voor de koningin en haar hofdames, vandaar ook de bijnaam ‘vrouwentuin’. Tegen de avond maakt u een mooie boottocht over het Pichola meer. In het meer bevinden zich twee eilanden, Jag Mandir en Jag Niwas met het beroemde Lake Palace hotel.

Dag 13 : Udaipur

U maakt een excursie naar Nagda en Eklingji, op 22 kilometer van Udaipur gelegen. Nagda bestaat uit een aantal oude tempels, waaronder de Adbudji tempel, met een interessante architectuur. Eklingji is een kleine stad met een aantal tempels, de bekendste tempel hier is de Shiv tempel.

Dag 14 : Udaipur-Delhi

Transfer naar de luchthaven van Udaipur voor uw vlucht naar Delhi (door ons te boeken in India).

Dag 15 : Vertrek naar Amsterdam

vertrek van uw internationale vlucht huiswaarts

Udaipur, Fateh Garh Palace

Gebouwd op de top van een heuvel kijkt het Fateh Garh hotel uit over Udaipur. Het ontwerp van het hotel is gebaseerd op de rijke Rajasthan cultuur en ademt de sfeer uit van een paleis. U heeft een prachtig uitzicht over het City Palace en het meer Jagmandir.

 

Kamers

De ruime kamers hebben grote ramen waardoor u optimaal kunt genieten van het uitzicht en het natuurlijke licht. Ze zijn voorzien van alle faciliteiten waaronder een TV, kluisje, koffie- en theezet faciliteiten en een fijne badkamer met douche en bad.

 

Faciliteiten

In het Badari restaurant kunt u de meeste heerlijk Indiase specialiteiten bestellen en daarna is het fijn vertoeven in de Amritam bar met een tropische cocktail of een goed glas wijn. Als een middagje rustig aan wilt doet wordt er in de Janana courtyard een uitgebreide hightea geserveerd.

Tevens heeft het hotel een fijn zwembad en organiseert het diverse tours.

Meer informatie rondreis India »

Lees meer

Delhi

Delhi, de hoofdstad van India, bestaat uit twee aan elkaar vast gebouwde steden: Old Delhi en New Delhi. De laatste is aangebouwd tijdens de Britse overheersing. De splitsing tussen New en Old Delhi is het belangrijkste kenmerk van de splitsing van het Britse en Moghulse rijk. Delhi is de op een na grootste stad van India met maar liefst ruim 1 miljoen inwoners. De binnenstad, Old Delhi, bestaat uit een wirwar van straatjes, mensen, fietsen, karren en koeien. Alle geuren en kleuren van India zijn nadrukkelijk aanwezig in deze gezellige en chaotische drukte. De markt Chandni Chwok is hier een goed voorbeeld van. In de oude stad staan nog veel gebouwen uit het oude Moghulse rijk. Een van de bekendste is het Rode Fort, gebouwd in opdracht van Shah Jahan. Binnen de muren van rode steen ziet u de weelde van weleer: badhuizen, marmeren paviljoenen en mooie zalen. De 73 meter hoge Qutab Minar  vormt het middelpunt van de stad. Deze minaret werd in de 13e eeuw gebouwd om de overwinning van de moslims op de Hindoes te vieren. In New Delhi, wat minder druk dan de oude stad, bezoekt u zeker Raj Ghat, de Humayuns tombe, de India Gate (oorlogsmonument) en de beroemde Lotus tempel.

Meer informatie rondreis India »

Lees meer

Agra

Bent u in Agra, dan brengt u een bezoek aan de wereldberoemde Taj Mahal. De Taj Mahal is als graftombe gebouwd in 1630 door de Moghul Keizer Shahjehan voor zijn geliefde vrouw Mumtaz Mahal. Het enorme oppervlak van het gebouw en de prachtige symmetrie, het schitterende marmer en de reflectie ervan in het water is werkelijk adembenemend. Niet voor niets staat de Taj op de lijst van de moderne zeven wereldwonderen. Het Agra Fort (gemaakt van rode zandsteen) is ook zeker een bezoek waard. De Pearl Mosque en de tombe van Itmad-ud-Daulah zijn gebouwd door de keizerin Noorjehan ter nagedachtenis aan haar vader.

Meer informatie rondreis India »

Lees meer

Jaipur

Deze stad staat ook wel bekend als de roze stad, Pink City, en is de hoofdstad van Rajastahan. Een eeuw geleden heeft de stad zijn roze kleur gekregen, ter ere van een bezoekende prins en heeft sindsdien zijn kleur behouden. Gebouwd door Maharaja Jai Singh, een bekende astronoom is deze stad inmiddels 260 jaar oud. In het kleurrijke centrum van de stad zijn tal van kleine leuke winkeltjes waar u naar hartenlust kunt shoppen voor sieraden, zijden sjaals en aardewerk. Het City Palace in het hart van de oude stad is een mix van Rajasthan en Moghul architectuur. Het Paleis der Winden (Hawa Mahal), een vijf verdiepingen tellend gebouw van roze zandsteen heeft erg veel ramen die de hoofdweg van de stad overkijken en was oorspronkelijk gebouwd om de hofdames het dagelijks leven te laten bekijken. Even buiten Jaipur ligt het Amber Fort in de Aravali Hills. Vanaf het fort heeft u een prachtig uitzicht over de heuvels.

Meer informatie rondreis India »

Lees meer

Bikaner

De kleurrijke woestijnstad Bikaner is in 1488 gesticht door Rao Bika Ji. De stad is van grote historische waarde, aangezien het gelegen was op de karavaanroute die Azië en Noord-India verbond. Bikaner is omgeven door indrukwekkende stadsmuren en huist een groot fort met oude paleizen, tempels en moskee daterend uit de 16de eeuw. Het Junargarh fort is gebouwd door Raja Rai Singh en is zeer indrukwekkend met zijn hoge ramen en rijen balkons. Een enorme doorgang leidt naar de Joramal Temple. Hier is ook de Koninklijke kapel Har Mandir waar ooit koninklijke trouwerijen en geboortes zijn gevierd. In een klein plaatsje vlakbij Bikaner, Deshnok, ligt de Karni Mata Temple of ook wel ‘rattentempel’ genoemd. De tempel wordt bevolkt door grote getale (zwarte) ratten die door de lokale bevolking vereerd worden. Het brengt geluk als de ratten over de voeten van de bezoekers in de tempel lopen. Er zijn verschillende legendes die claimen waarom de ratten zo vereerd worden. Niemand weet precies wat de juiste is.

Meer informatie rondreis India »

Lees meer

Jodhpur

Jodhpur is de toegangspoort tot de Thar Woestijn en de tweede grootste stad in Rajasthan. De oude stad was gesticht door Rao Jodha en de muren met de zeven poorten en torens zijn gebouwd in de 16de eeuw toen Jodhpur een florerende handelsstad was. Jodhpur wordt ook wel de blauwe stad genoemd omdat de huizen traditioneel getrouw indigo worden geschilderd.

 

Net als de meeste steden in Rajasthan heeft ook Jodhpur een prachtig fort, het Mehrangarh fort, gelegen op een 150 meter hoge heuvel. Dit fort is gebouwd door Rao Jodha in 1459. U vindt hier diverse paleizen, galerieën, een museum en tempels. Het Jaswant Thada monument, gebouwd in 1899 ter nagedachtenis aan Jaswant Singh II is een monument van wit marmer wordt de urn van de maharadja bewaard. Ook de Clock tower, de Sadar markt en het Umaid Bhavan paleis zijn zeer de moeite waard. Het Umaid Bhavan paleis is één van India’s bekendste paleizen, gebouwd voor maharadja Umaid Singh. De bouw van dit paleis rond 1929 was opgestart om werkgelegenheid te creëren voor de inwoners van Jodhpur, die vanwege een lange periode van droogte geen werk hadden. Tegenwoordig bevindt zich in het paleis onder andere woonruimte voor de Koninklijke familie van Jodhpur.

Meer informatie rondreis India »

Lees meer

Udaipur

Udaipur wordt ook wel het Venetië van het oosten genoemd omdat het is gebouwd langs drie meren en omgeven door groene heuvels. De schitterende paleizen, tuinen, ghats, tempels en witte huizen geven Udaipur een sprookjesachtige en romantische sfeer. U kunt de stad heel goed te voet verkennen. Wandelend door de kleine, smalle straatjes snuift u de geuren op van deze bijzondere stad en ziet u de lokale vrouwen gekleed in haar prachtige kleurrijke sari’s met mooie sieraden. Op het meer van Pichola kunt u een mooie boottocht maken of een waterfiets huren (aanrader!). In het meer bevinden zich twee eilanden, Jag Mandir en Jag Niwas met het beroemde Lake Palace hotel. Hier is de bekende James Bond film ‘Octopussy’ opgenomen. Ook het City Palace, het grootste paleiscomplex in Rajasthan en de Jagdish Temple bekend vanwege de olifantenafbeeldingen zijn zeker een bezoek waard. Net buiten de oude stad ligt de mooie Saheliyon Ki Bari tuin. In vroeger tijden was deze tuin alleen toegankelijk voor de koningin en haar hofdames, vandaar ook de bijnaam ‘vrouwentuin’. Nu is de tuin openbaar en is het een oase van rust als u even de drukte van mensen en verkeer wilt ontvluchten.

Meer informatie rondreis India »

Lees meer

Udaipur, Fateh Garh Palace

Gebouwd op de top van een heuvel kijkt het Fateh Garh hotel uit over Udaipur. Het ontwerp van het hotel is gebaseerd op de rijke Rajasthan cultuur en ademt de sfeer uit van een paleis. U heeft een prachtig uitzicht over het City Palace en het meer Jagmandir.

 

Kamers

De ruime kamers hebben grote ramen waardoor u optimaal kunt genieten van het uitzicht en het natuurlijke licht. Ze zijn voorzien van alle faciliteiten waaronder een TV, kluisje, koffie- en theezet faciliteiten en een fijne badkamer met douche en bad.

 

Faciliteiten

In het Badari restaurant kunt u de meeste heerlijk Indiase specialiteiten bestellen en daarna is het fijn vertoeven in de Amritam bar met een tropische cocktail of een goed glas wijn. Als een middagje rustig aan wilt doet wordt er in de Janana courtyard een uitgebreide hightea geserveerd.

Tevens heeft het hotel een fijn zwembad en organiseert het diverse tours.

Meer informatie rondreis India »

Lees meer

Delhi

Delhi, de hoofdstad van India, bestaat uit twee aan elkaar vast gebouwde steden: Old Delhi en New Delhi. De laatste is aangebouwd tijdens de Britse overheersing. De splitsing tussen New en Old Delhi is het belangrijkste kenmerk van de splitsing van het Britse en Moghulse rijk. Delhi is de op een na grootste stad van India met maar liefst ruim 1 miljoen inwoners. De binnenstad, Old Delhi, bestaat uit een wirwar van straatjes, mensen, fietsen, karren en koeien. Alle geuren en kleuren van India zijn nadrukkelijk aanwezig in deze gezellige en chaotische drukte. De markt Chandni Chwok is hier een goed voorbeeld van. In de oude stad staan nog veel gebouwen uit het oude Moghulse rijk. Een van de bekendste is het Rode Fort, gebouwd in opdracht van Shah Jahan. Binnen de muren van rode steen ziet u de weelde van weleer: badhuizen, marmeren paviljoenen en mooie zalen. De 73 meter hoge Qutab Minar  vormt het middelpunt van de stad. Deze minaret werd in de 13e eeuw gebouwd om de overwinning van de moslims op de Hindoes te vieren. In New Delhi, wat minder druk dan de oude stad, bezoekt u zeker Raj Ghat, de Humayuns tombe, de India Gate (oorlogsmonument) en de beroemde Lotus tempel.

Meer informatie rondreis India »

Lees meer

Agra

Bent u in Agra, dan brengt u een bezoek aan de wereldberoemde Taj Mahal. De Taj Mahal is als graftombe gebouwd in 1630 door de Moghul Keizer Shahjehan voor zijn geliefde vrouw Mumtaz Mahal. Het enorme oppervlak van het gebouw en de prachtige symmetrie, het schitterende marmer en de reflectie ervan in het water is werkelijk adembenemend. Niet voor niets staat de Taj op de lijst van de moderne zeven wereldwonderen. Het Agra Fort (gemaakt van rode zandsteen) is ook zeker een bezoek waard. De Pearl Mosque en de tombe van Itmad-ud-Daulah zijn gebouwd door de keizerin Noorjehan ter nagedachtenis aan haar vader.

Meer informatie rondreis India »

Lees meer

Jaipur

Deze stad staat ook wel bekend als de roze stad, Pink City, en is de hoofdstad van Rajastahan. Een eeuw geleden heeft de stad zijn roze kleur gekregen, ter ere van een bezoekende prins en heeft sindsdien zijn kleur behouden. Gebouwd door Maharaja Jai Singh, een bekende astronoom is deze stad inmiddels 260 jaar oud. In het kleurrijke centrum van de stad zijn tal van kleine leuke winkeltjes waar u naar hartenlust kunt shoppen voor sieraden, zijden sjaals en aardewerk. Het City Palace in het hart van de oude stad is een mix van Rajasthan en Moghul architectuur. Het Paleis der Winden (Hawa Mahal), een vijf verdiepingen tellend gebouw van roze zandsteen heeft erg veel ramen die de hoofdweg van de stad overkijken en was oorspronkelijk gebouwd om de hofdames het dagelijks leven te laten bekijken. Even buiten Jaipur ligt het Amber Fort in de Aravali Hills. Vanaf het fort heeft u een prachtig uitzicht over de heuvels.

Meer informatie rondreis India »

Lees meer

Bikaner

De kleurrijke woestijnstad Bikaner is in 1488 gesticht door Rao Bika Ji. De stad is van grote historische waarde, aangezien het gelegen was op de karavaanroute die Azië en Noord-India verbond. Bikaner is omgeven door indrukwekkende stadsmuren en huist een groot fort met oude paleizen, tempels en moskee daterend uit de 16de eeuw. Het Junargarh fort is gebouwd door Raja Rai Singh en is zeer indrukwekkend met zijn hoge ramen en rijen balkons. Een enorme doorgang leidt naar de Joramal Temple. Hier is ook de Koninklijke kapel Har Mandir waar ooit koninklijke trouwerijen en geboortes zijn gevierd. In een klein plaatsje vlakbij Bikaner, Deshnok, ligt de Karni Mata Temple of ook wel ‘rattentempel’ genoemd. De tempel wordt bevolkt door grote getale (zwarte) ratten die door de lokale bevolking vereerd worden. Het brengt geluk als de ratten over de voeten van de bezoekers in de tempel lopen. Er zijn verschillende legendes die claimen waarom de ratten zo vereerd worden. Niemand weet precies wat de juiste is.

Meer informatie rondreis India »

Lees meer

Jodhpur

Jodhpur is de toegangspoort tot de Thar Woestijn en de tweede grootste stad in Rajasthan. De oude stad was gesticht door Rao Jodha en de muren met de zeven poorten en torens zijn gebouwd in de 16de eeuw toen Jodhpur een florerende handelsstad was. Jodhpur wordt ook wel de blauwe stad genoemd omdat de huizen traditioneel getrouw indigo worden geschilderd.

 

Net als de meeste steden in Rajasthan heeft ook Jodhpur een prachtig fort, het Mehrangarh fort, gelegen op een 150 meter hoge heuvel. Dit fort is gebouwd door Rao Jodha in 1459. U vindt hier diverse paleizen, galerieën, een museum en tempels. Het Jaswant Thada monument, gebouwd in 1899 ter nagedachtenis aan Jaswant Singh II is een monument van wit marmer wordt de urn van de maharadja bewaard. Ook de Clock tower, de Sadar markt en het Umaid Bhavan paleis zijn zeer de moeite waard. Het Umaid Bhavan paleis is één van India’s bekendste paleizen, gebouwd voor maharadja Umaid Singh. De bouw van dit paleis rond 1929 was opgestart om werkgelegenheid te creëren voor de inwoners van Jodhpur, die vanwege een lange periode van droogte geen werk hadden. Tegenwoordig bevindt zich in het paleis onder andere woonruimte voor de Koninklijke familie van Jodhpur.

Meer informatie rondreis India »

Lees meer

Udaipur

Udaipur wordt ook wel het Venetië van het oosten genoemd omdat het is gebouwd langs drie meren en omgeven door groene heuvels. De schitterende paleizen, tuinen, ghats, tempels en witte huizen geven Udaipur een sprookjesachtige en romantische sfeer. U kunt de stad heel goed te voet verkennen. Wandelend door de kleine, smalle straatjes snuift u de geuren op van deze bijzondere stad en ziet u de lokale vrouwen gekleed in haar prachtige kleurrijke sari’s met mooie sieraden. Op het meer van Pichola kunt u een mooie boottocht maken of een waterfiets huren (aanrader!). In het meer bevinden zich twee eilanden, Jag Mandir en Jag Niwas met het beroemde Lake Palace hotel. Hier is de bekende James Bond film ‘Octopussy’ opgenomen. Ook het City Palace, het grootste paleiscomplex in Rajasthan en de Jagdish Temple bekend vanwege de olifantenafbeeldingen zijn zeker een bezoek waard. Net buiten de oude stad ligt de mooie Saheliyon Ki Bari tuin. In vroeger tijden was deze tuin alleen toegankelijk voor de koningin en haar hofdames, vandaar ook de bijnaam ‘vrouwentuin’. Nu is de tuin openbaar en is het een oase van rust als u even de drukte van mensen en verkeer wilt ontvluchten.

Meer informatie rondreis India »

Lees meer

Recensies

87 mensen beoordelen Rama Tours Holland gemiddeld met een 9.1  / 10