Rama Tours

Mount Abu, Jaipur House

Op de heuvel boven het Nakki meer in Mount Abu vindt u het Jaipur House. Deze mooie accommodatie is in 1897 gebouwd door Maharadja Ram Singh in de traditionele Rajpur architectuur. Hoog gelegen op de heuvel kijkt Jaipur House uit over het magnifieke Nakki Lake en de vlakte groene omgeving. De huidige Maharadja, Sawai Bhawani Singh heeft het paleis omgetoverd tot een comfortabel heritage hotel met een mooi, warm interieur. Het uitzicht vanaf Jaipur House is van grote schoonheid.

Kamers

De 25 kamers zijn onderverdeeld in 4 types: standaard, deluxe, suite en royal suite. Ze hebben allemaal airconditioning. De inrichting en grootte verschillen per type. Roomservice is beschikbaar.

Faciliteiten

Onder het genot van een drankje heeft u vanaf het balkon mooie uitzichten over Mount Abu. Daarbij is het in de tuin ook heerlijk vertoeven en beschikt het hotel over een prima restaurant en bar.

Meer informatie rondreis India »

  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.