Is deze nieuwsbrief niet goed leesbaar? Klik hier om deze in je browser te bekijken.
 

REISNIEUWS

Wie wordt de beste reisorganisatie van 2018?

 
 
Rama Tours Holland 020 - 6734773
Wie wordt de beste reisorganisatie van 2018?
Over ons
Rondreizen
Offerte
Contact

WIE WORDT DE BESTE REISORGANISATIE VAN 2018?

Zonder er ruchtbaarheid aan te geven en zonder dat wij of andere reisorganisaties er van af wisten, heeft Getaway Travel in 2017 een enquête gehouden onder duizenden reizigers met de vraag welke touroperator zij de beste vonden. Zaterdag 28 oktober vorig jaar werden we onder valse voorwendselen uitgenodigd op de Verre Reizen beurs in Den Haag, waar, je raadt het al, de uitkomst bekend werd gemaakt. Er bleken twee categorieën te zijn. Fox werd de winnaar bij de grotere reisorganisaties en Rama Tours Holland ging aan de haal met de prijs voor “beste kleinschalige touroperator van 2017”! En daar waren en zijn we natuurlijk enorm trots op. Het is geweldig dat we na 33 jaar hard werken, met veel inzet, enthousiasme en passie, door de consument worden beloond met deze eervolle 1ste prijs! We danken hierbij iedereen die op ons heeft gestemd.

Na het succes van vorig jaar zal het geen verrassing zijn dat deze enquête wederom wordt gehouden. En nu kunnen we het natuurlijk wel vooraf aankondigen. Wat zou het mooi zijn als we opnieuw om de eerste plaats mogen meedingen. Daarom vragen we je vriendelijk om op ons te stemmen, natuurlijk alleen als je vindt dat we die prijs ook echt verdienen! Maar wacht niet te lang, want zondag 21 oktober a.s. sluit de digitale stembus. Je kunt je stem en mening uitbrengen via de volgende link:

Stem op Rama Tours Holland!

Reisblog

Nieuwsoverzicht »
Rama Tours beste kleinschalige reisorganisatie van Nederland 2017

Rama Tours beste kleinschalige reisorganisatie van Nederland 2017

De kroon op ons werk! Op zaterdag 28 oktober mochten wij tijdens het Verre Reizen Event in Den Haag de prijs voor beste kleinschalige reisorganisatie van Nederland in ontvangst nemen! Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt door Getaway travel, online publisher van online reismagazines zoals indonesie.nl, zuid-afrika.nl, amerika.nl en australie.nl. Wij zijn door meer dan drieduizend reizigers gemiddeld beoordeeld met een 8,8, de hoogste score van Nederland! Hier zijn wij uiteraard apetrots op, …

Lees meer »

 
 

Geleenstraat 3
1078LB Amsterdam
Tel. +31 (0)20 6734773
ramatours.nl
info@ramatours.nl

ANVR SGR Calamiteitenfonds

Volg ons op social media:

Facebook Instagram Twitter YouTube Pinterest
Footer