Is deze nieuwsbrief niet goed leesbaar? Klik hier om deze in je browser te bekijken.
 

REISNIEUWS

Samen sterk!

 
 
Rama Tours Holland 020 - 6734773
Samen sterk!
Over ons
Rondreizen
Offerte
Contact

Samen sterk!

Komend weekend is het Pasen en dit lentefeest zal er dit keer wat anders uitzien dan andere jaren. Even geen familiebezoekjes en uitstapjes, maar zoveel mogelijk thuis blijven. We maken er het beste van en genieten van de kleine dingen terwijl we stiekem wegdromen bij verre tropische bestemmingen.

Op kantoor zijn we de afgelopen tijd bezig geweest met het terughalen van onze klanten die zich in Zuidoost-Azië bevonden en gelukkig is inmiddels iedereen weer veilig terug op Nederlandse bodem! Verder zijn we druk bezig met het verplaatsen van reizen die op korte termijn zouden aanvangen. Vanwege de maatregelen doen we dit grotendeels vanuit huis en is de bezetting op ons kantoor beperkt. Hoewel we ons thuis goed vermaken missen we wel ons gezellige kantoor met Indonesische kunst die hier aan de muur hangt! De herkomst van en de verhalen achter deze kunst kunt u teruglezen in onze blog.

Meer informatie over de stand van zaken rondom het coronavirus en wat dit voor uw reis betekent, kunt u nalezen in de blog op onze website. We hopen dat de maatregelen snel effect zullen hebben, blijven positief en hopen snel weer reizen naar het mooie Zuidoost-Azië te organiseren!

Wees lief voor elkaar en een heel mooi Paasweekend gewenst!

Reisblog

Nieuwsoverzicht »
Kunst op kantoor van Rama Tours

Kunst op kantoor van Rama Tours

Degenen die onze winkel wel eens bezocht hebben, is het vast wel opgevallen: wij bij Rama Tours Holland zijn liefhebbers van Indonesische (schilder)kunst. Door de jaren heen hebben we een aardige collectie kunstwerken weten te verzamelen. Sommige werken hebben we in Indonesië zelf gekocht en een deel van onze collectie bestaat uit schilderijen die we hebben verworven bij onze goede vriend en kunstverzamelaar Ewald Rotermundt. Indonesische schilderkunst wordt vaak geassocieerd met traditionele …

Lees meer »

Stand van zaken rondom het coronavirus

Stand van zaken rondom het coronavirus

Laatst bijgewerkt: 21 april 2021…

Lees meer »

 
 

Geleenstraat 3
1078LB Amsterdam
Tel. +31 (0)20 6734773
ramatours.nl
info@ramatours.nl

ANVR SGR Calamiteitenfonds

Volg ons op social media:

Facebook Instagram Twitter YouTube Pinterest
Footer