Is deze nieuwsbrief niet goed leesbaar? Klik hier om deze in je browser te bekijken.
 

REISNIEUWS

Kerst 2017

 
 
Rama Tours Holland 020 - 6734773
Kerst 2017
Over ons
Rondreizen
Offerte
Contact

FIJNE FEESTDAGEN & EEN REISLUSTIG 2018

2017 loopt bijna ten einde, de hoogste tijd om weer even terug te kijken. Alle medewerkers zijn op studiereis geweest en weer helemaal op de hoogte van de nieuwste en mooiste reisbestemmingen in Zuidoost-Azië. We gaan daarom met frisse moed en mooie nieuwe reisideeën het nieuwe jaar in.

Sinds een paar maanden is onze nieuwe website in de lucht en daar zijn we heel blij mee! In het begin waren er nog wat kinderziektes maar deze zijn inmiddels genezen en samen met een professionele websiteontwikkelaar werken we er voortdurend aan om de site verder te optimaliseren. Heeft u onze nieuwe website al gezien? Kijkt u anders even op ramatours.nl en laat ons weten wat u er van vindt. We stellen uw mening erg op prijs!

Afgelopen oktober hebben we de publieksprijs 2017 gewonnen en zijn we verkozen tot beste kleinschalige reisorganisatie van Nederland! Daar zijn we natuurlijk erg trots op, het is de kroon op ons werk! Zonder medeweten van reisagenten heeft Getaway Travel deze enquête afgelopen jaar onder beursbezoekers en vakantiegangers gehouden, dus het kwam voor ons als een grote maar zeer welkome verrassing! We gaan natuurlijk ons uiterste best doen om dit niveau vast te houden en onze reizigers ook in de komende jaren weer zo goed mogelijk te adviseren bij het samenstellen van hun ultieme reis.

Ondertussen heeft de 21 lentes jonge Shilla ons team versterkt en is Daphne weer terug op het nest. Na 9 jaar bij ons te hebben gewerkt wilde Daphne vanwege het drukke gezinshuishouden wat dichter bij huis gaan werken. Ze miste in haar nieuwe baan echter de uitdaging en het persoonlijke contact met u en heeft besloten weer terug te komen. We zijn blij dat ze er weer is!

In het nieuwe jaar staan we zoals altijd weer op de Vakantiebeurs in Utrecht. Wie weet treffen we elkaar daar tussen 10 en 14 januari 2018. U bent van harte welkom in onze stand in Hal 4, stand C058 (voor meer informatie, lees hieronder) en anders zien we u graag bij ons op kantoor of bespreken we gezellig telefonisch uw nieuwe reisplannen.

Wij wensen u en uw dierbaren een zalig kerstfeest en een gezond, gelukkig en natuurlijk reislustig 2018.

Liefs,
Ariëlle, Daphne, Djordy, Irene, Karolien, Shilla
Meta en Henk.

Reisblog

Nieuwsoverzicht »
Vakantiebeurs Utrecht (10 – 14 jan. 2018)

Vakantiebeurs Utrecht (10 – 14 jan. 2018)

Ook in 2018 staan wij weer op de Vakantiebeurs in Utrecht en kunt u bij ons langskomen voor persoonlijk advies over uw ideale reis. Onze stand is in hal 4, standnummer C-058. De Rama Tours reisspecialisten zijn dan aanwezig om u te adviseren over de mooiste gebieden van Zuidoost-Azië. Wellicht bent u nog aan het oriënteren, of weet u al precies wat u zoekt? We helpen u graag met het verwezenlijken van uw droomreis en vertellen u over onze eigen ervaringen! Kom gerust een kijkje nemen in onze …

Lees meer »

 
 

Geleenstraat 3
1078LB Amsterdam
Tel. +31 (0)20 6734773
ramatours.nl
info@ramatours.nl

ANVR SGR Calamiteitenfonds

Volg ons op social media:

Facebook Instagram Twitter YouTube Pinterest
Footer