Is deze nieuwsbrief niet goed leesbaar? Klik hier om deze in je browser te bekijken.
 

REISNIEUWS

Fijne feestdagen & een gezond 2021

 
 
Rama Tours Holland 020 - 6734773
Fijne feestdagen & een gezond 2021
Over ons
Rondreizen
Offerte
Contact

Lieve lezer,

Hoe gaat het met u? Wij hopen dat u gezond bent en ook uw familie!

De laatste dagen van 2020 zijn aangebroken en het was een jaar dat we niet snel zullen vergeten. Het begon allemaal zeer veelbelovend. We hadden in de eerste maanden al vele mooie reizen samengesteld en zouden dit jaar ons 35-jarige bestaan gaan vieren. Het pakte allemaal echter heel anders uit. In plaats van een kroonjaar werd 2020 een coronajaar, met een ongewisse toekomst. Velen van u hadden zich op een droomreis verheugd die ineens niet meer kon doorgaan. Dat zal een enorme teleurstelling zijn geweest.

Voor ons heeft het afgelopen jaar grotendeels in het teken gestaan van repatriëren, annuleren en omboeken. Dat was, zeker in het begin, een drukke en hectische periode. Maar we hebben ook hard aan onze website gewerkt en ons reisaanbod verder uitgebreid met nieuwe reizen naar de mooiste plekjes en accommodaties van Zuidoost-Azië.

Maar een jaar zonder omzet en veel kosten gaat geen enkele (reis)organisatie in de koude kleren zitten. Ondanks de overheidssteun hebben we daarom de afgelopen maanden helaas afscheid moeten nemen van een aantal goede collega’s; we gaan voorlopig met een kleiner team verder.

Gelukkig is er licht aan het eind van de tunnel; de berichten over nieuwe vaccins worden steeds positiever en de dag dat er weer gereisd mag worden komt steeds dichterbij. Als het zover is, hopen wij met onze lokale partners voor u weer de mooiste reizen naar Zuidoost-Azië te mogen organiseren. We kunnen niet wachten!

Wij blijven daarom optimistisch en houden de moed erin. We hopen dat u ook nog even volhoudt en vertrouwen in ons blijft hebben!

We wensen u en al uw dierbaren een fijn kerstfeest en een gezond, gelukkig en hopelijk ook reislustig 2021!

Lieve groetjes,
Irene, Meta, Mirjam, Shilla, Djordy en Henk

 
 

Geleenstraat 3
1078LB Amsterdam
Tel. +31 (0)20 6734773
ramatours.nl
info@ramatours.nl

ANVR SGR Calamiteitenfonds

Volg ons op social media:

Facebook Instagram Twitter YouTube Pinterest
Footer