Rama Tours
blog wanneer weer op reis header 1

Weten wanneer je weer op reis kunt? Meld je aan!

14 september 2020

We kunnen ons goed voorstellen dat je inmiddels staat te popelen om weer op reis te mogen. Wij namelijk ook! Jouw droomreis mogen samenstellen, is wat wij het liefste doen, maar helaas is het nog niet zo ver en staan door het coronavirus de seinen voor reizen naar verre bestemmingen in Azië al maanden op oranje. Toch komt er langzaamaan een lichtpuntje aan de horizon met verschillende landen in Europa waar weer naartoe gereisd mag worden, de ontwikkeling van een mogelijk vaccin en/of medicijn en nieuwe inzichten in de behandelmethoden.

Ook houden wij zelf de situatie op onze bestemmingen nauwlettend in de gaten en staan we in nauw contact met onze lokale partners die ons regelmatig op de hoogte houden van de situatie ter plekke. Hopelijk gaan binnenkort de grenzen van onze bestemmingen weer open voor toeristen en kan er weer veilig gereisd worden.

Wil je weten of er al weer naar jouw droombestemming gereisd mag worden? Vul dan hier ons contactformulier in, laat je contactgegevens achter en laat ons weten voor welke bestemming(en) je graag updates zou willen ontvangen. We brengen je dan op de hoogte zodra we nieuws hebben!

Wil je alvast in de stemming komen, bekijk dan onze voorbeeldreizen.

Je gegevens worden alleen gebruikt om je op de hoogte te houden over jouw bestemming(en).

Volg ons op:

Rama Tours Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven van de laatste
weetjes? Meld u dan nu aan!
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.