Rama Tours

Deel dit nieuws:

Auteur
Irene van Steenbergen
Reisspecialist
Stel een vraag
romantisch bali blog rama tours

Top-5: romantische plekken op Bali

Irene van Steenbergen, 8 februari 2019

De dag van de liefde, Valentijnsdag, komt er aan en Cupido vliegt rond. Verras je geliefde met een mooie reis naar bijvoorbeeld het magische Bali en trek er samen op uit. Op Bali zijn er vele romantische plekjes, een ideale bestemming voor zelfs een huwelijksreis! Hier geven we je alvast een paar romantische tips.

Rijstvelden bij Jatiluwih | Rondreis Bali

Wandelen en fietsen door de rijstvelden bij Jatiluwih

De rijstvelden van Jatiluwih bestaan al meer dan 500 jaar en staan op de werelderfgoedlijst van Unesco. Hier wordt de rijst nog op traditionele wijze verbouwd en kun je genieten van schitterende uitzichten over uitgestrekte groene rijstvelden. Jatiluwih doet haar naam eer aan, want het betekent vrij vertaald ‘werkelijk schitterend’!  Maak een romantische wandeltocht door de rijstvelden en geniet van uitzichten over palmbomen, koffie- en cacaoplantages, bananen- en mangobomen en riviertjes. Liever iets meer tempo? Kies dan voor een mountainbike tocht met Green bikes.

Bukit Peninsula | Rondreis Bali

Beachhoppen bij Bukit Peninsula

Breng een bezoek aan het schiereiland Bukit Peninsula, gelegen op het zuidelijkste puntje van Bali. In de omgeving van het plaatsje Uluwatu vind je prachtig hoge kliffen, turquoise water en goudgele stranden. Samen op een scooter strandhoppen is absoluut een leuke ervaring! Dreambeach, Bingin Beach, Pandawa Beach en Padang Padang zijn allemaal een bezoekje waard. Sluit de dag samen af met een Bintang (Balinees biertje) en kijk naar de surfers die de hoge golfen durven te trotseren.

Bali Rocket Bar | Rondreis Bali

Rock Bar Bali

The Rock Bar Bali ligt in het vissersplaatsje Jimbaran in het zuiden van Bali. Deze hippe bar is onderdeel van het luxe Ayana Resort, maar ook wanneer je hier niet overnacht kun je onder het genot van een drankje de zon zien wegzakken in zee. De cocktails zijn bijzonder lekker en de muziek is uiteenlopend van ouderwetse hitjes tot bekende dj’s. De bar ligt spectaculair gelegen op een 14m hoge rotsachtige klif met een panorama uitzicht over de Indische oceaan.

Cuca Jimbaran| Rondreis Bali

Dineren bij Cuca restaurant

Één van de beste restaurants op Bali is het Cuca restaurant in Jimbaran. Zorg ervoor dat je een tafeltje in de tuin reserveert, want hier is de setting extra bijzonder met sfeervolle verlichting en palmbomen. De gerechten worden in een soort van tapasvorm geserveerd, waardoor je meerdere verschillende gerechtjes kunt proeven. De gerechten zijn stuk voor stuk bijzonder smaakvol en worden kunstzinnig gepresenteerd. Absoluut genieten!

Tanah Lot | Rondreis Bali

Tanah Lot bij zonsondergang

Bali is gezegend met een vele tempels, van kleine tempeltjes op de straathoek tot grote imposante. De Tanah Lot watertempel wordt door vele gezien als één van de mooiste tempels op Bali, vanwege de magische ligging op een rots aan zee. Niet voor niets één van de meest gefotografeerde tempels. Op een bankje bij zonsondergang is dit een prachtige plek om weg de dromen. Het kan dan druk zijn, maar de warme gloed van de zon die ondergaat, geeft de tempel zo net een beetje extra mystiek.

Voorbeeldreizen Bali »

Volg ons op:

Rama Tours Nieuwsbrief
Altijd op de hoogte blijven van de laatste
weetjes? Meld u dan nu aan!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.