Rama Tours
Mirissa, Paradise Beach Club | Rama Tours

Mirissa, Paradise Beach Club

Het gezellige Paradise Beach Club hotel is aan het strand gelegen en op ongeveer 1 km van de vissershaven van Mirissa. Het strand van Mirissa is een gemoedelijk strand met vele kleine restaurantjes en barretjes. De locatie van dit hotel wordt gezien als een van de beste locaties van deze streek.&nbsp;<em>Kamers</em> De kamers zijn voorzien van een terras of balkon, een tv, airconditioning, een zithoek, een badkamer met douche en er is wifi. De kamers zijn redelijk sober, het mooie uitzicht compenseert dit echter helemaal. Vanuit de kamer kijkt u uit over het zwembad of de tuin en deels over de zee.&nbsp;<em>Faciliteiten</em>Paradise Beach Club beschikt over een zwembad met eveneens uitzicht op zee, een spa en een restaurant. Vanuit het restaurant kunt u genieten van het prachtige uitzicht over het uitgestrekte strand en de zee. In de zee kunt u natuurlijk een frisse duik nemen maar u kunt er tevens golf surfen. Surfplanken zijn op het strand te huur. Daarnaast kunt u vanuit Mirissa goed walvissen spotten middels een boottocht op zee.&nbsp;<a class="green-btn base-theme-bg" title="Rondreis Sri Lanka" href="/rondreis-sri-lanka/">Meer informatie rondreis Sri Lanka »</a>

Lees meer
Mirissa, Lantern Boutique hotel | Rama Tours

Mirissa, Lantern Boutique hotel

Dit charmante kleinschalige boutique hotel ligt aan een prachtig stuk strand in het zuiden van Mirissa Beach. Hier heeft het strand grotendeels voor uzelf en kunt u genieten van luxe en rust. Het centrum van Mirissa met leuke strandrestaurantjes is gemakkelijk te bereiken per tuktuk of met uw eigen auto met chauffeur.  Het Lantern Boutique hotel is absoluut een aanrader voor wie van luxe, comfort en rust houdt.<em>Kamers </em>De kamers zijn ruim met hoge plafonds en kijken uit op de azuurblauwe zee. Alle kamers zijn voorzien van een balkon, zitgedeelte buiten en luxe badkamer.<em>Faciliteiten </em>Er is een fijn buitenzwembad in de tuin met lig- en hemelbedden die op zee uitkijken. In de grote open keuken worden a la carte gerechten geserveerd van goede kwaliteit. Tevens is er roomservice aanwezig.

Lees meer
Mirissa, Lantern Boutique hotel | Rama Tours

Mirissa, Lantern Boutique hotel

Dit zeer charmante kleinschalige boutique hotel ligt aan een prachtig stuk strand in het zuiden van Mirissa Beach. Hier heeft u het strand grotendeels voor uzelf en kunt u genieten van luxe en rust. Het centrum van Mirissa met leuke strandrestaurantjes is gemakkelijk te bereiken per tuktuk of met uw eigen auto met chauffeur. Het Lantern Boutique hotel is absoluut een aanrader voor wie van luxe, comfort en rust houdt.<em>Kamers </em>Het Lantern Boutique hotel telt 6 ruime kamers, allen voorzien van hoge plafonds met uitzicht op de azuurblauwe zee. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning, flatscreen tv, koffie- en thee faciliteiten, een balkon of zitgedeelte buiten en luxe badkamer.<em>Faciliteiten </em>Er is een fijn buitenzwembad in de tuin met lig- en hemelbedden die op zee uitkijken. In de grote open keuken worden a la carte gerechten geserveerd van goede kwaliteit. Tevens is er roomservice aanwezig.

Lees meer